perjantai 4. marraskuuta 2016

Lokakuun ostokset

Osa lokakuun ostoksista onkin jo nähty messupostauksessa, mutta katsahdetaanpa muihin kuukauden ostoksiin. Messujen takia olin varautunut jonkin asteiseen rahanmenoon ja yritin erityisesti ennen messuja olla ostamatta mitään tarpeetonta, jotta voisin messuilta ostaa jotain pientä kivaa itselleni.
En messukäynnin ohella ehtinyt Cesars Shopin varjomessuille, mikä oli jo etukäteen tiedossa. Päätin kuitenkin aikaisemmin viikolla korjata tilanteen ja tein noin kymmenen minuutin pikapyörähdyksen Vuorikadun liikkeellä. Olin kerrankin varautunut hyvin ja olin ostoslistan kanssa liikeellä, enkä harhautunut mihinkään listan ulkopuoliseen. Jälkikäteen tosin mieleen tuli muutama asia, jotka olisin vielä voinut hankkia. 

 • Creative laatat 17 ja 31. Näitä olin roikuttanut ostoskorissa jo hetken aikaa ja ne piti ehdottomasti saada. En ole ehtinyt näitä vielä kokeilemaan, mutta mielenkiinnolla odottelen itselleni uuden laattamerkin kokeilua.
 • Yhden kokeilukerran jälkeen halusin ehdottomasti RockNailStarin vinyylejä lisää. Ostin arkit Romantic ja Swirls. 
 • Picture Polishin Grace oli edellisellä käyntikerralla loppu, mutta tällä kertaa niitä oli hyllyssä pitkä rivi. Olisin ehkä näin jälkikäteen ajatellen voinut ostaa jotain hieman syksyisempää, mutta myöhäistähän tuo nyt on.  

Kicksistä tarttui myös mukaan jotain pientä ja tarpeellista.   
 • Filorga Optim-Eyes silmänympärysvoide on osoittautunut ihan toimivaksi omassa käytössäni, tosin yöksi kaipaisin jotain hieman kosteuttavampaa. Edellinen on ollut käytössä toukokuusta asti ja se on pakosti loppumaisillaan(ajattelin näin tosin jo monta viikkoa sitten, mutta niin sieltä vain edelleen tulee voidetta) ja Kicksin tarjous oli sopiva tilaisuus ostaa uusi odottamaan. Käytän tätä ihan tyytyväisenä varmasti tämän toisenkin, mutta sen jälkeen varmaankin lähtee joku toinen kokeiluun.
 • Seche Vive -päällyslakka tuli todelliseen tarpeeseen, sillä jemmoistani ei löytynyt päällyslakkaa, joka olisi soveltunut leimojen päälle. Tämä on päällyslakkana ihan ok, melko samanlainen kuin alkuperäinen Sechen päällyslakka. Valitettavasti tämänkin kanssa minulla oli sama ongelma kuin niin monen muun kanssa eli sain tällä lakkuksen kutistumaan tyvestä. Kutistuminen ei ainakaan näin alkuvaiheessa tosin ollut kovin huomattavaa, mutta kutistumista kuitenkin. Tein ensimmäisen tilauksen Elevenin verkkokauppaan aivan kuun lopussa. Oikeastaan pääasiallinen tarkoitus oli tilata kasvorasva miehelle, mutta löytyihin sieltä jotain pientä itsellekin. Tilaus tuli kohtuullisessa ajassa perille ja sujui muutenkin ongelmitta, joten voisin harkita uudenkin tilauksen tekemistä jossain vaiheessa. Verkkokaupassa on kuitenkin valikoimaa ihan kiitettävästi, monia mielenkiintoisia tuotemerkkejä. 
 • Sigma F80, jonka hankin uuden meikkivoiteen hankkimisen myötä, sillä tuli melko nopeasti selväksi, etten omistanut sen levittämiseen kunnolla soveltuvaa sivellintä. En tosin tilatessani oikein tiennyt, olisiko tämäkään sopiva, mutta parin kokeilun perusteella se on vaikuttanut oikein hyvältä. Hieman tosin harmittelin, etten sittenkin ostanut F82-sivellintä.
 • Sigma E06 Winged Liner lähti matkaan pienen epätoivon myötä. Olen itsepäisesti päättänyt opetella rajaamaan silmäni kauniisti, mutta mikään ei tunnu siihen soveltuvalta välineeltä. Tästä olin kuitenkin lukenut niin monet kehut, että halusin kokeilla. Nyt vain täytyisi löytää se jossakin piileskelevä geelieyeliner. Ehdin tätä kuitenkin kokeilla jo tumman luomivärin kanssa ja alku oli ihan lupaava. Ehkäpä vielä joskus opin!
Näiden lisäksi Sokoksen joiltakin päiviltä tarttui vihdoin mukaan Original BeautyBlender, jonka unohdin kuvata heti oston jälkeen. Se oli sitten lopulta aivan likainen siina vaiheessa, kun olisin kuvan ottanut, että päätin jättää ottamatta. Olen aiemmin käyttänyt Real Techniquesin kopiota tästä ja pakko myöntää, ainakin näin parin kokeilun jälkeen, että taidan pitää siitä enemmän. Kaipa se on osittain tottumiskysymys, mutta pidän RT:n sienen pehmeydestä ja muodosta ehkä enemmän. Jatkan kuitenkin testaamista, ehkä muutan vielä mieleni.  

Sellaisia ostoksia tällä kertaa messuostosten lisäksi. Tähän mahtui monta oikeasti tarpeellista hankintaa, joten sen puolesta voin ainakin olla tyytyväinen. Rahaa toki paloi taas vähän liikaa, mutta sentään tarpeellisiin asioihin.

8 kommenttia:

 1. Mäkin olen pariin otteeseen testannut tuota Viveä, mutta en ole vielä ainakaan huomannut kutistumista lainkaan. Pitääpä seurata tarkemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ehkä oo ihan niin pahaa sen kanssa, enkä ollu sitä aikasemmin huomannu, mutta viimeisimmän lakkauksen kanssa.. Vähän vaan pelkään, että kun se kerran sitä teki, niin varmaan tekee toistekin.

   Poista
 2. Mulla on tuo Sigman sivellin ja se on kyllä täydellinen meikkivoiteen levitykseen. Mun sivellin on varmaan 7 vuotta vanha ja edelleen kuin uusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parin käyttökerran perusteella oon kyllä tosi tyytyväinen siihen, ihan mahtava!

   Poista
 3. Tuo sivellin meikkivoiteelle näyttää mielenkiintoiselta! Mä levitän yleensä beauty blenderillä, mutta ehkä pitäisi kokeilla sivellitäkin välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin meikkivoiteen, joka on ihan hurjan ohutta, eikä meinaa toimia sienen kanssa. Muut meikkivoiteeet levittelen yleensä sienen kanssa, mut pitää varmaan kokeilla tuota jobkun toisenkin kanssa.

   Poista
 4. Oi, kivoja ostoksia täälläkin! :) Kuinka nopeasti tuo Vive sun kokemuksen mukaan kuivuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla se kuivuu miun mielestä yhtä nopeesti ku pikakuivattavakin, tosi nopeesti siis..

   Poista