sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Ruosteessa

Melkein vuosi edellisestä blogitekstistä ja luultavasti yhdellä kädellä laskettavissa myös ne kerrat, kun olen kynsiä tuon jälkeen lakannut. Muu elämä, erityisesti uusi työ veivät ajan ja energia, joka ennen kului kynsien lakkaamiseen.

Into ja kiinnostus kynsiä kohtaan on nostellut taas päätään ja toivon, että vielä tuo lipastollinen lakkoja pääsee hyvään käyttöön. Olen viimeisen vuoden aikana kiinnostunut ehdottomasti enemmän myös muusta kosmetiikasta ja tuntuu, että meikit ovat vieneet suuren osan rahoistani viime aikoina. 

Sunnuntain kunniaksi päätin aukaista pitkästä aikaa lakkalaatikon ja kokeilla, miten kynsien lakkaaminen sujuu. Kyllä muuten huomaa, että todella olen ruosteessa. Periaatteessa kynsien lakkaaminen itsessään sujui pitkälti entiseen malliin, mutta koristeluiden ja värien yhdistäminen tuntui ylivoimaisen vaikealta, eikä lopputuloksesta tullut mitenkään ihmeellinen. Valitsemani leima oli selkästi liian hento tälle lakalla, eikä se sieltä sitten juuri erottunutkaan. Inspiraatio kirjoittamiseen oli kuitenkin pitkästä aikaa suuri ja ajattelin kaikista ongelmista huolimatta nämä täällä vilauttaa. Tästä suunta olisi vain ylöspäin, toivottavasti saisin tänne pitkästä aikaa hieman eloa!

10 kommenttia:

 1. No mutta hei, tervetuloa takaisin! :) Mulla vähän sama ongelma, työt vievät paljon aikaa. Siksipä mä tiputin postaustahdin kahteen viikossa, siihen ehdin hyvin saada matskut kasaan, kun ei kaikki ole kynsipostauksia. :) Välillä tulee kyllä mietittyä bloggaamisen lopettamista, mutta vielä täällä pyöritään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Millään en haluaisi aivan kokonaan lopettaa, mutta entisenlaiseen postaustahtiin en kyllä usko enää koskaan kykyneväni. Jospa tässä kuitenkin saisin jotain sisältö tuotettua edes :)

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin! Sun värisilmää ja taidokkuutta onkin ollut vähän ikävä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun päivittelet jälleen, jospa se kynsi-intoilu taas pääsisi vähän nostamaan päätään! Lakkaus on minusta ihan sievä, jostain se on aina aloitettava tauonkin jälkeen. :)
  Monet blogit ovat harmillisesti hiljentyneet, omanikin jopa ehkä hieman parhaista ajoistaan, vaikka "menossa mukana" yhä muuten olenkin. Joskus sitä aikaa on enemmän ja joskus vähemmän blogihommille. Itseäni kuitenkin lakkauutuudet viehättävät yhä edelleen entisissä määrin että se into ei ole kuitenkaan haihtunut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain heräilemistä on ollut ehdottomasti havaittavissa, pitää yrittää omaan tahtiin tehdä! Itseltä on valitettavasti jäänyt käytännössä blogien lukeminenkin aika vähille, siinä vois olla hyvä aloitus, niin näkisi vähän missä mennään kynsirintamalla :)

   Poista
 4. Oi onpa kiva etta olet saanut uuden postauksen aikaan, olenkin sua kaipaillut! :) Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks <3 kiva olla takaisin, edes vähän :)

   Poista
 5. Hei ihanaa että palasit! ♥♥ Mahtavaa saada sut takasin :)

  Kynnet on hienot kaikesta huolimatta, jostainhan se aina lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tänne kyllä ollut ikävä, jospa tässä jonkinlaista tahtia vaikka onnistuis pitämään.. Kynsiä nyt ainakin on tullut lakattua enemmän, vielä kun saisi niitä kuvattuakin, niin tännehän tulis ihan matskua :D

   Kiitos, Nena <3

   Poista