maanantai 13. marraskuuta 2017

Syksyn suosikkeja ja pari pientä pettymystä

Näistä syksyn suosikeista melkein kaikki ovat melko uusia tuotteita itselleni, mutta niistä on nopeasti tullut aivan ehdottomia luottotuotteita ja ne ovat jääneet pysyvään käyttöön. Pidän itse muiden suosikeista lukemista, joten ajattelin koota pienen listan omista suosikeistani.

  • Milani Strobelight 01 Afterglow on näistä tuotteista pisimpää käytössä ollut. Se oli käytännössä ensimmäinen hohdepuuterini ja erittäin onnistunut ostos. Tämä on koostumukseltaan hienojakoinen, eikä ollenkaan glitterinen. Tällä saa aikaan luonnollisemman lopputuloksen, mutta kerrostamalla lopputuloksesta saa todella näyttävän.
  • Zoeva 100 -puuterisivellin on aivan mahtava, käytän sitä erityisesti aurinkopuuterin levitykseen. Sivellin on kohtuullisen iso, joten aurinkopuuterin levitys on tällä nopeaa ja helppoa. Sivellin ei ole liian tiivis, joten puuteriset tuotteet häivyttyvät tällä helposti, ilman pelkoa liian voimakkaasta lopputuloksesta. Tämän tulin ostaneeksi muistaakseni jonkun YouTube-suosituksen perusteella, enkä ole katunut ostosta hetkeäkään.
  • L'orealin Paradise Extatic on omassa käytössäni osoittaunut kaiken sen hypetyksen arvoiseksi, mitä se on viimeisten kuukausien aikana saanut osakseen. Tällä saa helpolla aikaan nopeat arkiripset, mutta kerrostamalla lopputulos on todella tuuhea ja näyttävä myös juhlameikkiin.
  • Anastasia Tinted Brow Gel Chocolate hyppäsi suosikkieni joukkoon käytännössä yhden kokeilun jälkeen. Kulmakarvani ovat melkoisen vallattomat ja olen äärimmäisen laiska niiden laittamisen suhteen. Tämän geelin kanssa en tarvitse oikeastaan mitään muuta tuotetta kulmiini ja lopputulos kestää helposti iltaan asti. Geelillä on siis loistava pito ja pigmentti - mainio tuote erityisesti laiskalle meikkaajalle!

Kohdalle on osunut myös pari pienoista pettymystä, joille odotukseni olivat melko suuret. Harmillisesti näiden laatu ei kuitenkaan ollut täysin odotuksiani vastaava.


  • Ecotools Total Perfecting Blender -meikkisieni on meikkivoiteen levityksessä oiva apuväli, ehdottomasti tunnultaan meikkisienten aatelia. Ongelmaksi tämän kanssa kuitenkin osoittautui valitettavasti laatu, sillä jo parin käyttökerran jälkeen huomasin tähän tulleen muutamia pieniä reikiä, vaikka olen pessyt ja käyttänyt tätä aivan samalla tavalla, kuin muitakin sieniä. Olen kaikesta huolimatta jatkanut tämän käyttöä, mutta valitettavasti en usko tämän kestävän käytössä yhtä pitkään kuin muut vastaavat tuotteet.
  • Sigma F80 -sivellin on ihana pehmeä ja sopivan tiivis sivellin meikkivoiteen levitykseen. Valitettavasti tämänkin kohdalla laatu petti ikävästi. Olen ostanut tämän noin vuosi sitten, ja olen käyttänyt sitä hyvin harvakseltaan sekä tietenkin antanut tämän kuivua harjakset alaspäin. Kuitenkin siveltimen karvat ovat alkaneet irrota liimauksistaan ja se on menettänyt muotonsa täysin. Mielestäni tällaisen tuotteen pitäisi ehdottomasti kestää käyttöä pidempään. Tässä vaiheessa on kyllä pakko antaa kiitosta elevenin asiakaspalvelulle, joka toimitti korvaavan tuotteen tämän tilalle hyvin nopeasti, kun asiaa oikeastaan enemmänkin uteliasuudesta tiedustelin. 

Oliko listalle teille tuttuja tuotteita tai omia suosikkejasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti