lauantai 6. joulukuuta 2014

Miehän en sinisestä tykkää!

Joku kumma sininen villitys on ollut jo pidemmän aikaa meneillään, eikä loppua ole näkyvissä. Sellainenkin lause on kuulemma suustani kuultu, jostain vaatteesta puhuttaessa, että mitään muuta vikaa siinä ei ollut kuin sininen väri. Kummasti on mieli muuttunut parin vuoden takaisesta. 

Kynsillä on jo toiset siniset kynnet putkeen, Picture Polishin Whimsyn muodossa. Whimsy on väriltään todella suloinen vaaleansininen voimakkaalla kultaisella shimmerillä. Lakan levittäminen kävi kuin itsestään, omat kerrokseni vain olivat turhan paksuja, mikä sai aikaan turhan paksun näköisen lopputuloksen. Jos lakka olisi jäänyt kynsille sellaisenaan, olisi kolmas kerros ollut tarpeen. Koristeluiden kanssa kaksi kerrosta kuitenkin oli oikein riittävä. 


Tein kynsivinyyleitä apuna käyttäen kynsille ristikkokuviot - nimettömään koko kynnelle ja muihin kynsiin vain kärkiin liukuvasti. Tähän käytin I Love Me -messuilta ostamaani Pierre Rénen tekstuurilakkaa #10. Varsinkin nimettömän kuviosta tuli tosi kaunis, hermot vaan eivät kestäneet saman tekemistä jokaiselle kynnelle.


Hieman alkaa näyttää huolestuttavalta näiden sinisten kanssa - välillä pitäisi muistaa käyttää muunkin värisiä lakkoja varmaankin...

6 kommenttia:

  1. Ihanat lakkaukset! <3 On se Whimsy vaan kaunis... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En olis kyllä vielä oikeesti pari vuotta sitten uskonut tykkääväni vaaleansinisestä, mut Whimsy on vaan niin kaunis <3

      Poista
  2. Voi Whimsy! Lakkapulloni on matkalla Suomeen, mutten malttaisi odotella enää. Upeat kynnet upeilla lakoilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mut se on odottamisen arvoinen ehdottomasti!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. No niinpä muuten onkin! Kynsillä sentään pakkanen, vaikka muualla ei niinkään :D

      Poista