torstai 16. marraskuuta 2017

Inspired by me

Selailin vanhoja kynsikuviani ja kohdalle osui paritkin kynnet, joissa olin sienellä töpötellyt glitterlakkaa kynsien kärkiin. Nuo kynnet näyttivät edelleenkin omaan silmääni ihanilta, joten halusin kokeilla vieläkö vastaava luonnistuisi.

Sen verran on kulunut aikaa siitä, kun aktiivisesti kynsiä lakkasin viikoittain, että jouduin melkoisesti miettimään näiden tekemistä. Oma aikansa meni jo siinä, että kuollaksenikaan muistanut, mikä ranskislakka minulla oli aktiivisimmassa käytössä ennen. Melko nopeasti kuitenkin päädyin käyttämään Essien Sugar Daddya, sitä lakkasin kynsillä kaksi kerrosta. Glitterlakkana kynsillä on Glam Polishin Entrance, jonka yritin saada liukumaan kynsille kauniisti sienen avulla.


 Kynnet kuitenkin tuntuivat kaipaavan jotain koristukseksi. Olisi varmaankin pitänyt mennä helpoilla siirtokuvilla tai leimoilla, mutta uskaltauduin tarttumaan pitkästä aikaa siveltimeen ja akryylimaaleihin. Kyllä muuten meinasi olla takkuista. Jonkinlaiset kukkaset sain kuitenkin aikaiseksi. Tätä pitäisi jaksaa harjoitella taas pitkästä aikaa. 


Kynnet olivat kohtuullisen yksinkertaiset, mutta sinänsä oikein kauniit. Tuo Entrance lakkana on jo niin kaunis, ettei sillä kovin pahasti voinut mennä pieleen! Kameran asetuksten kanssa tosin meinaa olla melkoista hakemista edelleen, joten kuvaaminen tuotti ongelmia. Näköjään ei kannattaisi pitää tällaisia taukoja, nopeasti pääsee asiat unohtumaan.

2 kommenttia:

  1. Oi, on kyllä todella kauniit kynnet <3

    VastaaPoista
  2. Gradient looks very nice. The color of mint and with drops of water, very suitable for spring.

    VastaaPoista