maanantai 29. helmikuuta 2016

Back in business

Viimeiset pari kuukautta hurahtivat pienimuotoisella blogilomalla. Tauko tuli hieman yllättäen tai ainakin se alkoi aikaisemmin kuin olin ajatellut. Helmikuun kolme ensimmäistä viikkoa menivät reissatessa, kävimme nimittäin Brasiliassa. Jotenkin taitavasti sain käytettyä koko tammikuun matkaan valmistautuessa ja kynnet jäivät täysin taka-alalle. 


Blogin normaalista teemasta poiketen ajattelin kuvittaa tämän tekstin muutamalla matkakuvalla. Jottei kynsiä nyt aivan unohdeta, niin aloitetaan matkan kynsiosuudella. Kaikki kuvat ovat valitettavasti hieman huonolaatuisia kännykkäräpsäisyjä, mutta olin laiska ja jätin kunnollisen kameran koko reissusta kotiin.

Lähikaupan kynsilakkatarjontaa. Lakoilla oli hintaa alle euro, ei siis oikeastaan mitään. Harmillisesti valikoima oli pitkälti tavallisia creme-lakkoja, eikä mitään sen jännittävämpää. 



Parina viimeisenä päivänä sitten innostuin sentään jotain ostamaankin, siihen asti keskityin vain tutkimiseen. Näiden lakkojen hinnat pyörivät suunnilleen 0,75 ja kolmen euron välilja yhteensä laskeskelin kaikista 24:stä maksaneeni noin 35 euroa, ei paha. Näissä pitäisi olla hetkeksi kokeiltavaa!
 
Olivat ne kynnetkin sentään lakattuina, tosin kolmen viikon aikana lakkasin ne tasan yhden kerran, vaikka lakkoja oli matkassa mukana useampia.



Matkan aikana päästiin laittautumaankin oikein kunnolla ja oli muuten aika mielenkiintoinen kokemus käydä paikallisessa kauneushoitolassa meikissä ja laitattamassa hiukset juhlakuntoon. 


Lämmintä...

 


Tuonne rannalle olisin voinut jäädä vaikka loppukevääksi, Suomen lumisiin olosuhteisiin palaaminen ei kolmen viikon lomailun jälkeen olisi juurikaan houkuttanut. 



Nyt olisi tarkoituksena jatkaa kynsien parissa taas uudella innolla, toivottavasti lomailu on tehnyt niidenkin kannalta vain hyvää! Ensi kerralla sitten jatketaan ihan kunnon lakkausten muodossa. Toivottavasti siellä ruutujen takana on vielä joku tauonkin jälkeen seurailemassa <3.

13 kommenttia:

  1. Oi miten upean kuuloinen loma! ♥ Mutta ihanaa saada sut takasin, mielenkiinnolla jään odottelemaan että millaisia nuo lakka-hankintasi ovat kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitti, pitää yrittää saada niitä kynsillä lähiaikoina, ihan kiva kun sai vähän uutta motivaatiota.

      Poista
  2. Ihania reissukuvia ja hyvännäköiset kynnet!
    Jade-merkillä on vissiin ihan hyviä hololakkoja, oon ymmärtänyt. Hits on myös tuttu nimeltä. Muuten ostamasi lakat näyttävät enempi vierailta, mutta oottelen kokemuksia niistä täällä. :)

    Kyllä siinä hetki kestää palautua taas kotimaiseen arjen elämiseen tuollaisen 3 viikon jälkeen.. Mulla kesti 2 viikon jälkeenkin. Tsemppiä siis paluussa arkeen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaden hololakkojen varalta yritin pitää silmiä auki, mutta ei valitettavasti osunut kohtalle. Hitsilläkin olisi ilmeisesti olemassa vaikka mitä kivaa, mutta niiden löytäminen oli vähän vaikeampi juttu.. Mutta kyllä noissakin varmasti kokeiltavaa riittää, piti sitä jotain ostaa :D

      Nyt parin viikon kotona olon jälkeen alkaa olla suunnilleen sellainen olo, että kyllä tämä tästä. Mutta yhtään en laittaisi myöskään vastaan, jos pääsisin johonkin lämpimään takaisin, vaikka heti!

      Poista
  3. Jee, oot palannut blogimaailmaan! Ihania matkakuvia ♥ Alkoi tehdä mieli jonnekin lämpimään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 :) Yhtään ei tuo kolmen viikon reissu oikeastaan lievittänyt omaa matkakuumetta, ehkä ennemminkin pahensi sitä..

      Poista
  4. Täällä ollaan! ♥ Ja voi tsiisus mikä matkustuskateus... voi ku itsekin pääsis johonkin lämpimään. Näyttää mielenkiintoisilta nuo lakkaostokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jej <3 Kyllä se kesä onneksi täälläkin taas tulee, onneksi!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Olihan tuo aika mahtavaa, eipä sitä kovin usein tule ihan noin kauaksi lähdettyä..

      Poista
  6. Ihanan kuuloinen loma ja kauniit kynnet :)

    VastaaPoista