tiistai 15. joulukuuta 2015

Color Alike 502

Kynsien lakkaamiseen ei ollut kovinkaan paljon aikaa eikä energiaa, joten piti kehittää jotain helppoa ja nopeaa.


Halusin leimata ehdottomasti paljaalle kynnelle, alla on vain kerros EssienF First Basea. Kokeilin kynsille ainakin kolmea eri pitsileimaa, mutta lopulta kynsille päätyi jo monesti aiemmin kynsillä nähty leima BP-02-laatalta. Leimauslakkana on Color Aliken Kind of black.



Lisäsin leimojen päälle kerroksen päällyslakkaa, joka kuivui hetkessä, sillä kuivatettavia lakkakerroksia ei tällä kertaa ollut. Halusin kuitenkin varmistaa, etteivät leimat lähteneet vinyylien matkassa. Käyttämäni vinyylit taisivat olla nailvinyls.comin single chevron -vinyylejä. 


Violetti hololakka on Color Aliken 502, joka oli suorastaan täydellinen tällaiseen lakkaukseen loistavalla peittävyydellään. Lakka peitti tässä lakkauksessa käytännössä yhdellä reilulla kerroksella. Koko kynnelle lakattanuna tosin toinenkin kerros on tarpeen. Rajasin vielä lopulta eri alueet toisistaan hopeisella linerilla. 

Näiden tekemiseen ei tainnut mennä yhteensä kuin kolmisen varttia, mikä oli kerrankin melko kohtuullinen aika. Yleensä onnistun viettämään aikaa lakkauspöydän ääressä huomattavasti pidempään.

22 kommenttia:

  1. Voi jehna, että on upeat lakkaukset ♡
    Mie tulin (taas) hieman jäljessä näiden pitsien kanssa, nyt vasta lähiaikoina olen alkanut lämpenemään pitsille kynsillä ja vaatteissakin se tekee tuloaan :D Olen kyllä ihaillut pitsiä muiden kynsillä ja vaatteissa, mutta itselleni en ole sitä vielä nähnyt, paitsi nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miulle tuo pitsi on ollu alusta asti jotenkin niin oma juttu, että saatoin olla sen kanssa jopa vähän etuajassa, kerrankin :D Siskon häissä oli pitisinen mekko vajaat viis vuotta sitten ja sen jälkeen on sitä onkin sit nähty vähän kaikessa.

      Poista
  2. Sydämenkuvat silmillä :D Pitsiä ja violettia, kyllä kelpaa. Jännä miten paljon vaikuttaa muutama milli, kun itse olen tehnyt esim ranskistyyliin vastaavan ja tää menee puolikuuosastolle, ihan eri look!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mietin pitkään ihan perinteisen puolikuun ja näiden välillä, mutta se ranskisversiokin kuulostais kyllä aika loistavalta! Mukavan monipuolinen juttu, pienillä muutoksilla saa ihan erilaisen lopputuloksen.

      Poista
  3. IHANAT! Mun on pakko apinoida idea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei tää nyt ehkä mikään kovin originaali idea ollut, mutta kieltämättä aika toimiva!

      Poista
  4. Oijoih! Aivan ihastuttava lakkaus, jotenkin todella naisellisen kaunis! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin tuo pitsi on itseselleni sellainen, mikä saa välittömästi tosi naisellisen fiiliksen aikaan..

      Poista
  5. Kylläpä sait nopeasti aikaan upean laukauksen! Todella kaunis lopputulos, melkein tekisi mieli matkia tätä vaikka vinyylien kanssa askartelu ei olekaan lempipuuhaani :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tokihan siihen kokonaisuutena meni vähän enemmän aikaa, mutta itse lakkaaminen meni mukavan nopeasti. Jotenkin se ärsyttävin ja suurin työ on niiden edellisten lakkojen poisto, sen jälkeen jo saattaa onnistua nopeastikin kuten tällä kertaa. Tää oli vielä aika yksinkertainen toteutettava vinyylien kanssa, että näistä vois ainakin olla helppo aloittaa.

      Poista
  6. Onpa tosi kaunis lakkaus! Ihanat värit ja tuo leimakin on kaunis ja sopii hyvin yhteen kaiken muun kanssa :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniit, onkohan toi sama sävy joka mullekkin tuli, just kommentoin yhteen blogiin samasta merkistä etten jaksa lähtee tarkistamaan numeroita enkä jaksa vieläkään :D Upeelta näyttävät kumminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon niin kypsä näiden lakkojen kanssa, joissa on vaan numero - eihän näitä voi muistaa millään! Tää tosin on sentään sellainen merkki, jolla taitaa jo uudemmisssa lakoissa olla nimetkin, onneksi.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. <3 Mulla on ollu pieniä ajankäyttö ongelmia, oon melkein koko tämän kuun maailmalla, mutta sen jälkeen olis kyllä tarkoitus tehdä paluu blogin pariin. Tää oli tällainen vähän suunnittelematon tauko, harmillinen sellainen :/ Kiittos muistamisesta, piristi kovasti mieltä!

      Poista
    2. Kiva että oot tulossa takaisin, oon myös käyny pari kertaa kurkkimassa täällä :)

      Poista
    3. Mäkin tulin kurkkimaan, et onko kaikki hyvin kun postauksia ei ole tullut:)

      Poista