perjantai 11. joulukuuta 2015

Ei se ihan siistein lakkaus

Flunssa pitää vielä melko tiukasti kiinni, mutta sain sentään kynnet taas lakattua, vaikka pientä tuskaa se meinasi olla. Ehkä voin syyttää tätä tautia siitä, että näiden kynsien kanssa ei oikein sujunut. Periaatteessa olisin halunnut näistä pitää, mutta jotenkin tekovaiheen takkuilu jätti näistä hieman huonon fiiliksen. 

Tarkoituksena on ollut jo hetken aikaa käyttää paria vinyyliarkkia, jotka sain Mi Nailsilta kokeiluun. Lakkasin kynsien pohjaksi ensin kaksi kerrosta Cuccion Verona Lacea, josta on vähitellen tullut käytännössä ainoa käyttämäni valkoinen sen helppouden vuoksi. 


Valitsin vinyylien kanssa käytettäväksi pari mieluisaa sävyä ja ajattelin päästä helpolla, mutta eihän se ihan niin mennyt. Valitsemani sävyt Dance Legendin 641* sekä Picture Polishin Sizzle olivat ilmeisesti sen verran nopeasti kuivuvia yksilöitä, että en onnistunut toimimaan vinyylien kanssa tarpeeksi nopeasti. Lakkojen nopean kuivumisen takia vinyyli vei mennessään jo osittain kuivuneen lakan ja jätti jälkeensä ikävän epäsiistin lopputuloksen. Ongelma näyttäytyi jo ensimmäisten parin kynnen jälkeen, mutta energia ei riittänyt alkaa tekemään edes niitä paria kynttä uusiksi. 


Kaikesta huolimatta käyttämäni Mi Vinylsin Cubes*-vinyylit olivat aivan ihanat ja sen takia kai harmittelenkin näiden kynsien kohtaloa niin kovasti. Nämä herättivät heti huomioni kun selailin Mi Vinylsin eri vinyylejä liikkeessä läpi. Joku tässä yksinkertaisessa kuviossa oli sellaista, mikä toimi omaan silmääni erityisen hyvin. Onneksi näitä jäi muutama jäljelle, jospa onnistuisin toisella kertaa tekemään näillä jotain silmiä miellyttävää.


Nämä lakkaukset eivät lopulta kovin pitkään kynsillä saaneet olla. Ehkä opin tästä taas jotain uutta ja yritän valita seuraavalla kerralla lakat hieman tarkemmin vinyylien kanssa käytettäviksi. 

*tuotteet saatu kokeiluun Mi Nailsilta

14 kommenttia:

  1. Voi näitä vinyylejä mun pitää myös joskus hommata, tosi kivoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli jotenkin ihan mahtavat! En tosin meinannu oikein alkuun hahmottaa, että miten näistä pitäisi käyttää, mutta nuo ruudukot nyt toimi ainakin noin kahdella värillä aika kivasti..

      Poista
  2. Ihanan äksy lakkaus! Oikea piristysruiske. Tykkään ihan hulluna! <3

    VastaaPoista
  3. Hauskat! Ei ihan joka päivä tule vastaan tällaisia, tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Joku näissä oli sellasta, mitä en ihan osannu sanoiksi pukea, jotain vähän outoa ja erikoista ehkä :D

      Poista
  4. Hyvällä tavalla persoonallinen lakkaus, kivan näköistä ruudukkoa!

    VastaaPoista
  5. Onpa ihana kuvio, näyttää oikein piristävältä tällaisilla väreillä toteutettuna! Enkä mä edes huomannut mitään vikoja ennenkuin aloit niistä kertomaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Unohdin tuonne kirjoittaakin vissiin, että korjailin niitä pahimpia vikoja jo siveltimellä, kun ne oli alkuun aika karut. Vieläkään en saanu niitä niin siisteiksi kuin olisin halunnut, mutta vähän ne edes parani.

      Poista
  6. Ihania vinyylejä! Pakko saada! Nämä kynnet on kyllä hienot! En huomaa ollenkaan mitään pikkuvikoja =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli kyllä ihan huippulöytö! Harvemmin noista enää tuntuu löytyvän mitään niin persoonallista, mutta tällaisiin en ainakaan muista aikaisemmin törmänneeni.

      Poista
  7. Hyvältähän tuo ruudukko näyttää :)

    VastaaPoista