perjantai 4. joulukuuta 2015

Yksinkertaista ja toivottavasti kestävää

Kynsille piti saada jotain mahdollisimman nopeaa ja toisaalta melko hyvin kestävää, kun tuli pikainen kutsu töihin pariksi päiväksi. Vanhat lakkaukset olisivat saattaneet muuten vielä kelvata, mutta päätin samalla lyhentää kynsiä hieman turvallisempaan mittaan onnettomuuksien välttämiseksi.

Yhtä sormea lukuunottamatta kaikilla kynsillä on kaksi kerrosta Cadillacquerin All Sparksia, josta kyllä muistin pitäväni, mutta se yllätti kynsille päästyään iloisesti olemalla vieläkin kauniimpi kuin muistelin. 



Keskisormen tekstuuri on Pretty Serious Dimendion X, jonka kuorrutin parilla reilulla päällyslakkakerroksella paremman kestävyyden takaamiseksi. En muista, olenko koskaan aiemmin käyttänyt tätä päällyslakan kanssa, mutta kauniiltahan se näytti niinkin. Pinta ei tosin vieläkään ollut mitenkään erityisen sileä, vaan lakan karheus tuntuu vieläkin.



Kultaiset leimat on leimattu ÜberChic Beautyn 1-01-laatasta China Glazen 2030:lla. Näiden laattojen kuvioita on ajoittain saanut olla puhdistamassa leimojen välillä melko tiuhaan, mutta tämä kyseinen kuvio leimasi todella hyvin, eikä laattaa tarvinnut puhdistaa kertaakaan leimausten välissä, joten leimaus onnistui kerrankin melkein kuin elokuvissa. 

Kynsien viimeistelemiseksi lisäsin nimettömiin vielä pari kultaista niittiä.



Ainakin ensimmäisen työpäivän nämä kestivät kiitettävän hyvin, niitit tosin olisivat kaivanneet päälleen toisen päällyslakka kerroksen. 

Sorruin eilen muuten tilaamaan vihdoin ensimmäiset kynsilakat ainakin pariin kuukauteen. Annoin itselleni luvan ostaa jotain pientä tulleilla veronpalautusrahoilla, joten pari uutta kaunokaista on tulossa toivottavasti pian! Joko teillä on veronpalautusrahat tuhlattu vai tuliko mätkyjä? Mitään kynsiaiheisia hankintoja?

17 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit! Vaaleanpunainen ja kulta on meinannut jo unohtua, se vaan toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noi toimi hurjan hyvin yhdessä, pitää ehdottomasti muistaa myöhemminkin!

      Poista
  2. Kauniit kynnet! Koristelut näyttää ihanilta ja sopii hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
  3. Ei tullut palautusta eikä mätkyjäkään, mutta voihan sitä silti tilailla parit lakat, eiks niin :). Nää on tosi kauniit kynnet! Hillityt värit ja elegantti kokonaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti voi! Kamalan mukava tekosyy vaan nuo palautukset :D Kiitos paljon!

      Poista
  4. Onpa kaunis yhdistelmä ♥ Miksen mä oo tajunnu yhdistää vaaleanpunasta kultaseen koskaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pakko myöntää, että en oo ihan varma olinko itsekään niitä kunnolla yhdistänyt, en oo kyllä ihan varma!

      Poista
  5. Aivan ihana tuo vaaleanpunaisen ja kullan yhdistelmä. :)

    Veronpalautuksia tuli ja sorruinkin yhteen China Glazen Kaleidoscopeen, mutta muuten saavat jäädä hetkeksi odottelemaan, jos tulisi jotain muuta kivaa käyttötarkoitusta. Ja toki pitäisi ostaa ihmisille joululahjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jotain pientä piti itsekin edes ostaa, vaikka loput palautukset saikin mennä säästöön, niille on jotain kivempaa käyttötarkoitusta keväällä :D

      Poista
  6. Ihana yhdistelmä ja kaiken kaikkiaan tosi elegantti lakkaus :)

    VastaaPoista
  7. Oih, miten nätti toi All Sparks onkaan ^.^

    VastaaPoista