tiistai 1. joulukuuta 2015

Mustia sulkia

Kikolla jatketaan tälläkin kertaa. Merkki on ollut hetken aikaa hieman unohduksissa, mutta ihan turhaan. Merkin lakoista löytyy monta suosikkia, joita pitäisi vain muistaa käyttää vähän useammin. 

Kikon 485 on hieman väriltään hieman utuinen koralli, jossa on voimakas kultainen shimmer. Se peittää kahdella kerroksella ja kuivuu kohtuullisen nopeasti.





Pohjan päälle sudin kuivalla siveltimellä paria eri lakkaa, OPIn Where Did Suzi's Man-go?'ta ja Love.Angel.Music.Babya, elävöittämään lakkauksen pintaa. Leimaukset peittivät pohjan kyllä melko tehokkaasti, mutta kyllä se sieltä leimojen väleistä onneksi pilkistää aika kivasti.


Leimat ovat MoYou Londonin Tropical 20 -laatalta, leimauslakkana Color Aliken Kind of black. Alkuperäinen tarkoitus oli leimata samalta laatalta toinen sulkakuvio kynsille ja ehdinkin oikean käden parille kynnelle sen jo leimata, mutta se näytti yksinkertaisesti niin tyhmältä, että oli pakko vaihtaa suunnitelmaa. Onneksi tuli vaihdettua, sillä tämä nyt kynsillä nähtävä kuvio oli aivan ihana!


Vaikka näissä kynsissä ei varsinaisesti ehkä ollut mitään niin ihmeellistä, niin pidin näistä aivan valtavasti. Niissä on kokonaisuutena jotain sellaista, mikä miellytti kovasti.

18 kommenttia:

  1. Ai että nää on mahtavat! Iskee kyllä ihan täysillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla, että en ollut ainoa keneen nämä iski :D

      Poista
  2. Kauniit! Värit ja leimat ihan nappiin :).

    VastaaPoista
  3. Nämäkin kynnet ovat ihanan piristävät! Raikasta ja energistä ja hienot leimaukset :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Raikas on ehkä aika osuva sana, jotain sellasta tässä kyllä kaipasikin!

      Poista
  4. Tosi kivat! :) Mullakin Kiko on nyt jääny vähän vähemmälle huomiolle vaikka sen lakkoja mulla on eniten. :) mut otan tän "erehdyksen" huomioon sillä et käytän päivittäin heidän meikkejään! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaipa tuo menee vähän kausittain, mutta aika kivoja löytöjä oon kyllä tehnyt näistä Kikoistani tässä viime viikkoina, kun oon taas ne muistanut kaivaa esille.. Miulla ei muuten Kikoa niinkään ole, jotenkin en oo oikein osannu muista juttuja niiltä ostaa, pitäis varmaan korjata tilanne, kunhan pääsisin ensin johonkin niitä ostelemaan!

      Poista
  5. Nyt on kyllä kivat! Mä en ole saanut aikaiseksi hommattua yhtään Kikon lakkaa, mutta ehkä joskus... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuskin olisin itsekään näitä tullut ikinä tilanneeksi, jos en olisi ensimmäisiä päässy paikanpäälle katselemaan..Joitakin oon sit sen jälkeen tilannut, mutta suurin osa taitaa silti olla ihan myymälöistä ostettu.

      Poista
  6. Kiva kokonaisuus tosiaan! Nätit nuo sulat ja tosi hyvä pohja tuo niille :)

    VastaaPoista
  7. Ohhoh, onpa mahtava yhdistelmä! Tykkään hurjasti ♥♥

    VastaaPoista