sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Pinkkiä pitkästä aikaa

Pinkki oli yhdessä vaiheessa kynsilakoissa ihan luottoväri, mutta se on jäänyt pahasti muiden varjoon viime aikoina. Tuntuu, että olen muutenkin jumiutunut pariin väriin, erityisesti nyt syksyllä. Totesin muutenkin, että lakkakokoelmassani on hieman puutetta syksyistä sävyistä, erityisesti tummista sellaisista. Erilaisia tummia violetteja kyllä löytyy, mutta muiden osalta on aika paljon hiljaisempaa. 

Pinkiksi lakaksi valikoitui Kikon 504, jolla en ollut aiemmin tainnut varsinaisesti lakata kynsiä. Se on esiintynyt ainakin liukuvärissä, mutta ei muuten. Joten ehkä oli aikakin saada tämä kunnolla kynsille. 504 vaati kolme kerrosta peittääkseen kynteni kunnolla, mutta levittyi todella hyvin ja kuivui kiitettävän nopeasti. Lakassa oleva glitter on kuitenkin sen verran karheaa, että tämä näyttää parhaalta parilla päällyslakkakerroksella. 



Päädyn aina tekemään erilaiset skittlettet samalla kaavalla, joten halusin tällä kertaa tehdä jotain hieman eri tavalla. Keskisormen kynnelle leimasin Color Aliken Kind of black'llä MoYou Londonin Pro XL 11 -laatalta. Nimettömän raidat on tehty Mi Vinyls Stripes -vinyyleillä*. Etusormen ja pikkurillin kynsille lisäsin vielä muutamat pienet niitit*. 


Pinkki oli ihan kivaa vaihtelua näin pitkästä aikaa. Pitäisi muistaa nämä ehkä hieman useammin, niitä kun löytyy ihan reilusti!

*saatu Mi Nailsilta.

12 kommenttia:

  1. Raitoja, pinkkiä ja mustaa, ei voi mennä pieleen! Ihanat! <3

    VastaaPoista
  2. Huiman ihanat kynnet :). Tämä pinkin sävy on kyllä mun lemppari. Ja raidat toimii aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tuo lakka on oikeastaan aika täydellinen pinkki, ihan mahtava sävy!

      Poista
  3. Pinkki piristää mukavasti näin pimeään vuodenaikaan :). Ihanat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On jotenkin niin ankeata ulkona just tällä hetkellä, että pitää sitä edes kynsillä olla jotain. Keskellä päivää tänään kauhistelin sitä, kun sisällä ei nähnyt ilman valoja yhtää mitään. Se, jos mikä on ankeata.. Kiitos <3

      Poista