torstai 19. marraskuuta 2015

Über Mat ensimmäistä kertaa kokeilussa

Postisetä toi eilen juuri sopivasti Mi Nailsilta tilatun Über Matin, joka pääsikin heti käyttöön. Matto tuli kyllä todella sopivasti, sillä pää on edelleenkin tyhjänä ideoista, joten tätä oli mahtava päästä kokeilemaan.




Tein kumpaankin käteen kahteen kynteen leimat ja lisäksi pari ylimääräistä varmuuden vuoksi. Tein leimadecalit niin, että lakkasin matolle aivan tavallista kirkasta lakkaa kerroksen, jonka annoin kuivua kunnolla. Ainakaan omilla välineilläni en saanut leimaa siirtymään suoraan matolle, joten tämä vaihe oli aivan välttämätön. Kuivuneen lakkakerroksen päälle sitten leimailin MoYou Londonin Tropical 18 -laatasta kuviot Color Aliken mustalla leimauslakalla ja väritin leimat. Leimat saivat jäädä kuivumaan matolle rauhassa sillä aikaa kun lakkasin kynnet valmiiksi niiden siirtämistä varten.


Värien kanssa menin aikalailla fiiliksen mukaan välittämättä kokeilemattomista lakoista tai mistään muustakaan. Decaleissa nähtävä keltainen on China Glazen Lemon Fizz ja magenta Picture Polishin Allure. Muilla kynsillä sitten onkin yksinkertaisesti Allurea kolme kerrosta.


Valmiit decalit irtosivat matosta todella helposti, oikeastaan paljon helpommin kuin olin uskaltanut toivoa ja olivat helpot siirtää siitä kynnelle. Ylijäävän osan siivoaminen oli melkeinpä suurin työ näissä, se on aina yhtä ärsyttävää. Sotkujen siivoaminen matosta taas oli ihanan helppoa - leimaussotkut lähtivät helposti asetonilla ja muut sotkut(joissa lakkaa oli paksummalti) lähtivät matosta irti todella helposti.



Muita kokeiluja on Über Mat -maton kanssa juurikaan ehtinyt vielä tekemään, mutta näin ensimmäisen kokeilun perusteella matto on varmastikin oikein pätevä apuväline. Pakko myöntää, että hieman epäilen sen tarpeellisuutta pidemmän päälle omassa käytössäni, mutta onhan se ainakin kätevä lakkausalusta jos ei muuta.  

Über Matit pääsivät Mi Nailsin ennakkomyynnissä loppumaan, joten sitä ei ainakaan tällä hetkellä ole saatavilla. Laattasettien sen sijaan pitäisi saapua viimeistään joulukuun alkupäivinä, myös aivan uunituoretta settiä #6. Itseäni tuo kuudes setti(ja viides!) houkuttelisi kovasti, mutta toistaiseksi olen onnistunut vielä vastustamaan kiusausta ja pystynyt pitämään kiinni pienimuotoisesta säästökuurista. Voi tosin olla, että vielä sorrun, kunhan tuota viimeisintä kokoelmaa alkaa näkymään enemmän.

23 kommenttia:

  1. Ihanat leimadecalit :) mulla on se Messy Mansionin matto ja on se vaan kätevä! Siinä on hyvä kun on se musta kohta johon voi testata esim. leimauslakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kattelinkin sitä Messyn mattoa, et se vois olla sen mustan takia tosi kätevä.. Tarttuuko siihen mattoon muuten miten leimat, et voiko niitä testata siihen suoraan?

      Poista
  2. Tosi upean lakkauksen olet taas loihtinut, wau :3 Itseäni houkuttaisi tuo ÜC:n matto kovasti, lähinnä juuri lakkailualustaksi ja tarpeen tullen myös muuhunkin kynsilakkailuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On se ihan kätevän tuntuinen, eipähän aina tarvitse metsästää erikseen välineitä, kun tuolla pystyy tekemään kaiken..

      Poista
  3. Oih, todella kauniit. <3 Itselle saapui juuri tuo matto, mutta tuolla se odottaa vielä testaamista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielenkiinnolla jään odottelemaan, mitä sä tykkäät siitä!

      Poista
  4. Ihanat! Matto voisi olla ratkaisu tuon laatan käyttämiseen mullakin, koska en saanut kynsille leimattua noita kuvioita ilman, että ne lähtivät vääntymään joka suuntaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vähän ne meinas tehdä sitä tässäkin, erityisesti leimasimeen nostettaessa. Kynnelle ne onneksi kuitenkin siirtyivät ihan siistin näköisesti, ei mitään ongelmaa. En ollut oikein edes kokeillut koko laattaa kynsille asti tuon takia. Ihanaa, että ne pääsee nyt käyttöön, nuo kuviot on kuitenkin ihan mahdottoman kauniita <3

      Poista
  5. Voi jehna, että on upeat lakkaukset! ♡

    VastaaPoista
  6. Kauniit kynnet! Nyt pitää kyllä kaivaa Allure laatikosta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ehdottomasti Allure kynsille, se on ihana!

      Poista
  7. Tosi nätit lakkaukset ja noi matot on kyllä kivoja :) Allure on ihana lakka, mietin sen ostamista tosi kauan ja onneksi viimein tein sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Matto on ihan mukava lisää lakkauspuuhiin!

      Poista
  8. Jestas että on upeat lakkaukset! :o ♥___♥

    VastaaPoista
  9. Vau, tosi upeat! Kiinnostava tuo matto, pitääkin harkita tuollaisen hankkimista :)

    VastaaPoista
  10. Voi että sentään miten upeat leimadecalit!

    VastaaPoista