lauantai 14. marraskuuta 2015

Sekoittelun tulos

Tällä hetkellä yksikään suunnitelma, joka minulla on kynsien suhteen, ei oikein tunnu onnistuvan. Tälläkin kertaa ehdin ensin tekemään aivan pieleen menneen liukuvärjäyksen kynsille ennen ennen kuin päädyin näihin nyt nähtäviin lakkauksiin. 

Kävin hieman läpi lakkojani ja käsiin osui China Glazen muutaman vuoden takainen It's A Trap-eze. Lakkasin kaikille kynsille pohjaksi ensin pari kerrosta valkoista, Cuccion Verona Lacea, sillä kuvittelin trapetsilakan olevan pohjaltaan edes suunnilleen valkoinen. Totuus oli kuitenkin aivan toinen, sillä sen pohja oli värjäytynyt ruman keltaiseksi ja lakka näytti kynsillä lähinnä ällöttävältä. Koska lakka oli käytännössä käyttökelvoton, kovin suurta vahinkoa ei voinut saada aikaan sekoittamalla sen joukkoon hieman väriä. Lisäsin joukkoon jonkin verran OPIn Pen & Pinkiä. 



Valitsin pari leimauslakkaa, jotka sopivat It's A Trap-ezen glittereiden väreihin. Leimat on Pueenin Lace Blossom -laatalta ja leimauslakkoina Color Aliken Blue Ocean ja Mundo de Uñasin Fiusha. Yritin saada leimat kynsille hieman liukuvasti ja näin ensimmäiseksi kokeiluksi ajatus toimikin ihan hyvin. Leimojen kanssa tosin meinasi olla muuten hieman hankalaa, sillä ne eivät suostuneet millään nousemaan leimasimelle.

 
It's A Trap-eze toimi hieman paremmin värjätyllä pohjalla, mutta pienoinen pettymyshän se silti on. Onneksi nämä kynnet pelasti edes osittain nuo leimat, jotka näyttivät kynsillä aika hyvältä!

18 kommenttia:

  1. Upeat leimat! Mä niin inhoan väriä vuotavia glitterlakkoja. Noita tulee kuitenkin käytettyä harvemmin, joten kiva kaivaa joku vuoden laatikossa ollut ällötys esiin, just kun olisi kaivannut sitä miltä sen piti näyttää. Chinat vuotaa aika herkästi väriä mutta niin tekee myös esim. Starrilyn indielakat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo on kyllä ärsyttävintä mitä lakan kanssa voi tapahtua, se on kuitenkin käytännössä käyttökelvoton siinä vaiheessa, kun pohja on värjäytynyt. Ehkä tämän takia ei tule jatkossakaan paljon vastaavia lakkoja hankittua, kun ongelma on kerran vähän kaikissa.

      Poista
  2. Leimaukset on tosi kauniit:) Trapetsilakkahan oli alunperin pohjaltaan vaaleanharmaa, jotenkin sellainen tunkkainen ja nuhjuinen joten en koskaan innostunut siitä. Miksei senkin olisi voinut tehdä valkoiselle pohjalle? Tai vaikka vaaleanpunaiselle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Leimat oli kyllä näissä se juttu.. Muistelinkin, että se oli alunperinkin vähän erikoinen tapaus, mutta tuohon pissankeltaiseen pohjaan verrattuna se alkuperäinenkin kuulostaa jo aika loistavalta :D Idea tuossa oli ihan hyvä, mutta toteutus ei kuitenkaan ihan toiminut, harmi :/

      Poista
  3. Tosi onnistunut leimaliukuväri! :)

    VastaaPoista
  4. Älyttömän upeet leimat♥ Glitterien värien liukeneminen lakan sekaan on kyllä jotain niin raivostuttavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on yks ärsyttävimmistä asioista, mitä voi noiden kanssa tapahtua.. Tuokin on melkein täysi pullo ja käytännössä käyttökelvoton. Pitää nyt kattoa tuleeko sitä käytettyä tuon vaaleanpunaisen pohjan kanssa.

      Poista
  5. Leimoista tuli todella kauniit! Tuollaisella pinkillä pohjalla nuo glitterit näyttävät ihan kivoilta =)

    VastaaPoista
  6. Oi vitsi miten kivat kynnet! Hyvin sopii tuo glitteri kynsien kanssa yhteen! :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat liukuleimat, tylsää tollanen värjäytyminen kun noita tulee muutenkin harvakseltaan käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sehän siinä ärsyttääkin, kun lakka on yhden käyttökerran jälkeen käytännössä käyttökelvoton. Ehkä sille sai hieman lisää ikää tuolla pohjan värjäämisellä, mutta ei se silti oikein lohduta.

      Poista
  8. En nyt laske tuota It's A Trap-eze -kynttä mukaan, mutta muuten aivan ihanat kynnet!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olis pitäny varmaan ottaa uusiksi tuon nimettömän kanssa, mutta aika ei oikein sallinut.. Vähänn harmillinen tapaus muuten kivoissa kynsissä :/

      Poista
  9. Huikeat liukuvat leimaukset, tosi upeasti onnistuneet! Värjätty trapetsilakka sopii hienosti liukuleimausten seuraksi, harmi että lakka oli muuttanut väriään. Pakko varmaan tarkistaa tänään, onko omakin trapeze kokenut ikävän muodonmuutoksen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noiden kanssa oli ihan kiva onnistua, tulee ehkä tehtyä uudestaankin, kun ei se ollutkaan tuon kamalampaa :) Toivottavasti sun versio olis ihan kunnollinen, tuo oli aika tylsä piirre tuossa lakassa..

      Poista