perjantai 27. marraskuuta 2015

Ainakin kimaltaa!

Näiden kynsien näyttäminen täällä oli vähän niin ja näin todella huonojen kuvien takia. Ne olivat livenä kuitenkin oikeinkin kivat, joten ajattelin ne täälläkin nyt lopulta esitellä. 

KBShimmerin Foiledin hankin siinä toivossa, että se olisi kunnolla hopeinen toisin kuin esimerkiksi Cirquen Mirror Mirror. Tätä oli yhdessä muiden saman kokoelman lakkojen kanssa oli kehuttu melko hopeiseksi, mutta melko vahvasti tämäkin taittaa kultaiseen päin, tehden siitä ennemminkin shampanjanvärisen. Alkuun olin hieman pettynyt lakkaan ja se on jäänyt hieman huonolle käytölle. Nyt kuitenkin syksyllä on ollut enemmän fiilistä tämän värisille lakoille, joten tällekin löytyi sopiva rako. Foiled peitti melkein kahdella kerroksella, mutta itse lisäsin vielä kolmannen. Tässä on todella pientä hopeaflakieta kirkkaassa pohjassa. Foiled leviää melkein kuten mikä tahansa muukin lakka. 



Leimauksissa sekä peukalon ja etusormen kynsillä oleva lakka on China Glazen Rendezvous With You. Alkuperäisenä tarkoituksena oli leimata Foiledin päälle mustalla, mutta vaihdoin viime hetkellä suunnitelmaa, mikä harmittaa näin jälkikäteen. Musta leima olisi luultavasti erottunut paljon paremmin kimaltavalta pohjalta ja luonut parempaa kontrastia. Leimauslaatta oli MoYou Londonin Suki 06.


Livenä nämä tosiaan näyttivät periaatteessa ihan hyvältä, mutta kuvista ei oikein yksityiskohdat halua erottua. Olen kuitenkin pyrkinyt kaikki kynnet julkaisemaan täällä, myös niitä epäonnistuneita. 

5 kommenttia:

  1. Aivan ihanat <3 Kyllä kimaltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo lakka oli kyllä niin bling, että vähän suorastaan yllätyin.

      Poista
  2. Tosi kivat on nämäkin! Violetti on mun heikkous :DcItse mä yritän muistaa leimata cremellä shimmerin/muun kimalluksen päälle ja toisinpäin niin jo se koostumus tekee sen että erottuu paremmin. Aina ei muista ja silloin kyllä kuvatessa varsinkin menee hermo vaikka livenä olisi miten nätti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti tuon taas muistaisi edes hetken aikaa, joten se näyttää parhaalta muutenkin, kun ei sotke liian asiaa samalle kynnelle.

      Poista