lauantai 7. marraskuuta 2015

Ruudukkotipit

Kynsien keltaisuus alkoi häiritsemään sen verran, että otin bufferin käteen ja viilasin kynsien pinnasta pahimman keltaisuuden pois. Operaation jälkeen ei juurikaan tarvinnut miettiä lakkaussuunnitelmaa, vaan jonkinlainen ranskis oli ehdoton valinta. 

Ihan niinkuin Strömsössä ei tämänkään kanssa mennyt, niinpä näette näistä kynsistä version numero kaksi. Glisten & Glown lateksisuoja ja KBShimmerin Lei It Again näyttävät pullossa yllättävän samalta ja voin kertoa, että Lei It Again ei kuoriudu kynsiltä ihan yhtä hyvin kuin lateksi.


Pohjalla on yksi kerros Essien Sugar Daddyä ja valkoiset ranskistipit on tehty Mi Vinylsin ranskisvinyylejä* ja Cuccion Verona Lacea käyttäen. Sugar Daddyn päälle en jaksanut vaivautua lisäämään päällyslakka kerrosta, mutta valmiin ranskiksen päälle lisäsin kerroksen pikakuivattavaa, koska vinyylejä oli luvassa lisää.


Pohjan kuivuttua kunnolla suojasin kynnen yläosan käyttäen G&G:n Ctrl-Alt-Delia niin, että vain kynnen valkoinen osa jäi näkyviin ja asettelin kynnen kärkeen Mi Vinyls Squares-vinyylit*. Lakkoina olivat Kikon Mint Milk sekä Orlyn Halley's Comet, joita töpöttelin summittaisesti kynsien kärkiin ennen vinyylien poistoa. Ranskalaisen raja ei ollut riittävän siisti sellaisenaan, joten rajasin sen vielä Halley's Cometilla, ohutta sivellintä apuna käyttäen.


Ranskalainen manikyyri oli aivan ihanaa vaihtelua pitkästä aikaa! Jospa nämä kynnet nyt hetken taas pysyisivät siedettävinä värinsä suhteen. Nyt kuitenkin ajattelin käyttää hyväksi tämän buffatun kynnen pinnan, joten vielä maanantaina on luvassa jotain ranskiksen tyylistä.

12 kommenttia:

  1. Oi voin vain kuvitella miten hankalaa on ollut yrittää kuoria lakkaa kynneltä lateksin sijaan! T. nimim. itsekin joskus pulloja sekoitellut :D

    Mutta lopputulos on hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se oli kyllä aikamoista! Ihmettelin vaan pitkään, että miksei se nyt toimi ollenkaan, en siis edes ensin tajunnut koko asiaa.. Blondi mikä blondi :D Kiitos <3

      Poista
  2. Voi kunpa osaisin tehdä näitä ranskiksia! Nämäkin ovat niin ihanaiset että haluaisin heti nämä omille kynsille, mutkun ei osaa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Jotenkin näiden tekeminen muka tuntuu kovin haastavalta, mutta ei se lopulta sitä edes ole.. Vaatii vaan pientä kärsivällisyyttä..

      Poista
  3. Hyvä. että päätit tehdä ranskiksen, nämä ovat nimittäin superkauniit! :>

    VastaaPoista
  4. Ooh! Ranskiksia tulee tehtyä ihan liian harvoin, ja niinä harvoina kertoina tekee yleensä vaan yksivärisen kärjen ja laittaa rajalle glitteriä. Näissä on ideaa, ja vieläpä erittäin onnistunut toteutus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon jotenkin tosi huono keksimään rankiksille mitään koristuksia, sen takia olin onnellinen kun kerrankin välähti, miten näistä saisi aikaa vähän erilaiset :)

      Poista
  5. Voi apua kuinka nauroin tuolle CTR-ALT-DEL -kämmille, tekevälle sattuu :D Mutta tää lakkaus on kyllä todella nätti, ihan mahtava idea sulla tuossa ranskiksessa! ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siinä sai kyllä hetken nauraa, kun vihdoin tajusin miksi "Ctrl-Alt-Del" ei suostunut ollenkaan yhteistyöhön :D Kiitos, Nena <3

      Poista