torstai 12. marraskuuta 2015

Navy Blue

Edelliset ranskikset olivat sen verran mieluisat, etten olisi raaskinut niitä vieläkään vaihtaa, mutta jotain uutta piti saada kynsille. Aikaa oli kerrankin ainakin riittävästi ja suunnitelmat suuret kynsien lakkaamisen varalle, eikä niistä tietenkään mikään toteutunut. Lopulta oli sen verran turhautunut olo muutaman tunnin tappelemisen jälkeen, että halusin kynsille vain jotain helppoa ja varmaa. 

Orlyn Mirrorball on ollut ilmestymisestään saakka melko haluttua tavaraa kynsimaailmassa ja joskus alkukesästä ujutin sen mukaan lakkatilaukseen. Erilaisia hopeisia lakkoja on kuitenkin tullut hankittua sen verran monta, että Mirrorball oli jäänyt täysin huomiotta, sillä se vaikutti moneen muuhun verrattuna kohtuullisen tylsältä. Mirrorball on ehkä ennemminkin hieman likaisen harmaa kuin hopeinen ja siinä on melko voimakas lineaarinen holoefekti. Lisäksi seassa on pieniä, kimaltavia hologlittereitä. Lakka ei ole erityisen peittävää, mutta sain kuitenkin kolmella kerroksella peitettyä melko pitkäksi venähtäneet kynteni. 



Kynsillä oleva sininen on OPIn Keeping Suzi At Bay, sitä kaksi kerrosta. 


Mirrorballin päälle leimasin Mundo de Uñasin Blue Navylla, laattana Über Chicin 1-01-laatalta. Kynnet vaikuttivat pelkillä leimoilla hieman tylsiltä, joten lisäsin vielä parit hopeiset niitit sinisille kynsille.


 Päivä ei tosiaan lakkauksten suhteen ollut kovin suuri menestys, mutta sain sentään lopulta kynsille ihan mieluisat lakkaukset. Mirrorball jäi vieläkin hieman arvoitukseksi, ehkä sekin kaipaisi piristykseksi hieman auringopaistetta, kuten minäkin. 

10 kommenttia:

  1. Mieletömän ihanat lakkaukset ♥

    VastaaPoista
  2. Auringonpaiste ois täälläkin pop. Mirrorball on mun mielestä kaunis just siksi ettei se vilku ja välky kuin jouluvalot. Tosi kaunis kokonaisuus ja erityisen kaunis tuo sininen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onhan se kaunis, ihan turhaan jäi noiden kimaltavampien kavereidensa jalkoihin..

      Poista
  3. Kerrassaan kaunis lakkaus ja mäkin tykkään kovasti tuosta OPIn lakan väristä, tosi nätti sininen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä yks tuollainen sininen pitää olla ja tää on ehdottomasti oma luottotuote, ei oo tarvinnu muita katsella.

      Poista