lauantai 21. marraskuuta 2015

Joskus pääsee helpolla...

Ulkoistin lakkojen valitsemisen kylässä olleelle kaverille, olipa kerrankin helppoa kun ei tarvinnut miettiä muuta kuin koristeluja itse. Tällä tavalla tuli muutenkin kokeiltua yhdessä kahta lakka, jota en välttämättä itse olisi kynsille yhdistänyt. 

Kaikilla kynsillä on ensin lakattuna kaksi kerrosta Dance Legendin Bogeymania, jonka kuvittelin esittelleeni blogissakin joskus aiemmin, mutta en ainakaan postausta löytänyt. Muistelin viime kerralta, että tämä olisi vaatinut vielä kolmannenkin kerroksen, mutta kaksi riittikin oikein mainiosti. Bogeyman kuivuu mattapintaiseksi, mutta tällä kertaa lisäsin päälle kiiltävän päällyslakan.


 Yleensä olen huono käyttämään glitterlakkoja muiden kuin cremelakkojen päällä, mutta nyt tuli tähänkin tehtyä poikkeus. Kulta-valkoinen glitterlakka on Dollish Polishin Drooling Over Your Polish. Hieman tuo glitter näytti sekavalta tuon Bogeymanin päälle, erityisesti aluksi, mutta aika nopeasti siihenkin silmä tottui. 


Nimettömien leimat ovat MoYou Londonin Explorer 03-laatalta, leimauslakkana China Glaze 2030. Etusormen kynsille lisäsin pari niittiä, ja muille kynsille en tehnyt enää mitään. 

Pitäisi useamminkin pyytää joku muu valitsemaan lakat kynsille, varsinkin jos niiden kanssa pääsisi näin helpolla. Helposti tulee itse valittua aina niitä tuttuja ja turvallisia yhdistelmiä, eikä tule ajatelleeksi mietään monimutkaisempaa. 

15 kommenttia:

  1. Tosi kauniit, just sellaiset joista itse tykkäisin :) Bogeyman ja Drooling on ihania lakkoja!

    VastaaPoista
  2. Wautsi! Näin talven tullen tykkään paljon tummista lakoista kynsillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miulla on jotenkin ihan tummien lakkojen kausi meneillään, on ihanan syksyisiä.

      Poista
  3. Tosi tyylikäs kokonaisuus ja Bogeyman on hurjan hieno!

    VastaaPoista
  4. Mahtavat! Montako päivää lakkaukset pysyvät sinulla hyvinä? Itse en voi käyttää tavallista kynsilakkaa kun jo ekana päivänä kynsien kärjet ovat paljaat kun on muutaman tunnin näpytellyt tietokoneella. Toki lakkaan päät. Siksi aina shellack tai geelivärit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Miulla kestää yleensä lakkaukset tosi hyvin, viikonkin ihan helposti ihan normirasituksella. Toki on poikkeuksiakin, mutta noin yleensä ottaen. Onneksi on olemassa noita kestoversioitakin, kun monilla tuntuu olevan ongelmana tuo lakkojen huono kesto. Itse toki vaihdan yleensä lakkauksia niin useasti, ettei ne ehdi juuri kulumaan :D

      Poista
  5. Joskus saatan lakata jos on oikein mieluinen lakka ja tuntien päästä laitan Mosaicin Flexy Topin päälle, koska se käy shellackin ja kynsilakan kanssa. Näin on just nyt varpaissakin PP:n Splash, Flexy top ja vielä yksi päällysgeeli, kun kolhin varpaitani sinne tänne :D Asun siis lämpimässä maassa ja lähestulkoon ympäri vuoden liikun varvastossuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän kuulostaa kätevältä! Hyvä, että on tuollanen, mikä sopii yhteen tavallistenkin lakkojen kanssa, ettei tarttee niitä missata kokonaan huonomman keston takia. Itsellä ei tuota ongelmaa pahemmin täällä ole, kun lakkaan varpaankynnet ehkä kolme kertaa vuodessa, talvella oon vähän laiska!

      Poista
  6. Flexy top on ihan ehdoton. Sen avulla voi myös yhdistää kaiken samoille kynsille; shellackin, geelivärit, kynsilakan :) Jos siis tarve olisi, harvoinhan ihan kaikkea tarvitsee :) Kerros väliin ja taas uutta materiaalia. Se on suunniteltu foliomaalaukseen tai yleensäkin folioiden kanssa mutta mulla on laajennettu se huomattavasti monipuolisempaan käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi varmaan itsekin tutustua joskus vähän noihin eri vaihtoehtoihin, saisi vähän monipuolisuutta ehkä tuollaisilla.

      Poista