tiistai 24. marraskuuta 2015

Ensilumi

Olen yleensä ottaen todella huono tekemään mitenkään ajankohtaan sopivia lakkauksia, mutta nyt oli jo pidemmän aikaa ollut mielessä, että lumihiutaleita pitäisi saada kynsille. Mikäpä sen parempi aika viimein toteuttaa ne kuin nyt, kun ensilumi on vielä maassa. Omasta ikkunasta näkyy vielä tällä hetkellä suurinpiirtein kymmenen sentin lumikerros, mutta eipä taida näkyä pitkään.

Polish Fictionin Tintin inspiroimana tein kynsille hololakoilla liukuvärin, yleensä kun tylsänä teen liukuvärit cremelakoilla. Samalla totesin suuren puutteen omassa lakkakokoelmassani - omistan nimittäin aivan surkeasti holoja, joilla tällaista edes toteuttaa. Picture Polishin lakkoihin voi kuitenkin aina luottaa ja sieltä löytyikin sopiva kolmikko, jolla toteuttaa luminen lakkaus. Liukuvärissä olevat lakat ovat kaikki Picture Polishin lakkoja: Cyan, Lagoon ja Cosmos. 


Leimat ovat Pet'la Platen Flake No More -laatalta, Color Aliken Kind of whitella leimattuna. Yritin saada kuvion kynsille hieman eri kohdista jokaisen kynteen. 



Ihanilla Picture Polishin lakoilla on vaikea mennä pieleen! Aina välillä tosin tuntuu, että viime aikoina en ole juuri muita lakkoja käyttänytkään. Tuo Pet'lan laatta muuten on täynna aivan ihania kuvioita, joten voi olla, että lumihiutaleita nähdään kynsille jatkossakin.

25 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihanat! Lumihiutalekynnet on ihan mun lemppareita talvella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näitä pitää saada vielä kynsille uudestaan, ehdottomasti! Jos vaikka siinä vaiheessa, kun olis taas lunta..

      Poista
  2. Lumihiutalekynnet iskee kyllä aina! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Niitä pitää tehdä kyllä vähintään ne yhdet talveet!

      Poista
  3. Nätit ja tosi kiva lisä nuo Lagoonin glitterit :) tulee semmoinen efekti miten hiutaleet kimaltelee auringossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mietinkin vähän noita glittereitä, että onko ne hyvä vai huono juttu, mutta kiva kuulla, että toimivat! :)

      Poista
  4. Mullakin taitaa olla aika surkeesti holoja... Näköjään sä pärjäsit mainiosti ilman, todella kaunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selkeä puute oli kyllä tuo, pitää varmaan vähän shoppailla! Mikä ihana tekosyy :D Noissa sentään oli jotain hitulaa joukossa, mutta ihan oikeita holoja ei kyllä oikeasti löydy kovinkaan montaa. Kiitos!

      Poista
  5. Jotenkin tosiaan ensilumi auttoi siihen, että talviset kynnet alkaa taas kiinnostaa :) Nämä ainakin ovat tosi nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan eri asia oli kyllä tehdä nämä nyt kuin esimerkiksi viikko sitten.. Tuli lumi kuin tilauksesta näiden kanssa, jotain ispiraatiota sentään!

      Poista
  6. Ala olemaan vähän liian väsynyt jo. Etsin ihan kuumeisesti tykkää-nappulaa ennen kuin tajusin, ettei tämä ole Facebook! ;) Upeat kynnet! Mietin itsekin jo vähän samaa tyyliä, liukuväriä ja lumihiutaleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D Itsehän yritän yleensä Facessa tykätä tuplaklikkaamalla kuten Instassa, että tätä on liikkeellä! Kiitos! Tää on aika turvallinen talvinen lakkaus, toimii aina!

      Poista
  7. Todella kaunis liukuväri! Ihanat ensilumikynnet :)

    VastaaPoista
  8. Oi että, aivan ihanat hiutaleet. Mä olen odottanut yhden haasteen hiutaleteemaa jo innolla, että "saan" tehdä jotain tämäntyylistä. Nyt iski mietintämyssy, miten oikein itse toteuttaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tapoja on kyllä niin paljon, että riittää useammaksikin kerraksi. Nyt alkaa olla sen verran talvi kuitenkin jo, että saa ihan hyvällä omatunnolla tehdäkin..

      Poista
  9. Nää on ihanat! Löysit tosi makeet hololakat liukuun. Flake no more -laatta on täynnä kauniita lumihiutalekuvioita ja lumihiutaleet sopivat sinisävyisen liu'un päälle mainiosti :).

    VastaaPoista