torstai 5. marraskuuta 2015

MILV-siirtokuvat ensitestissä

Pieni suunnittelematon blogitaukohan tässä sitten tuli pidettyä. Jospa se vaikka olisi tehnyt hyvää ja palauttaisi hieman intoa bloggaamiseen ja kynsien lakkaamiseen yleisestikin. 

Kesällä ostamistani Glam Polishin lakoista oli vielä yksi, Illusion, kokeilemattomana ja olin oikeastaan varautunut heittämään sen kokeilun jälkeen kirppiskasaan. Näin kokeilun jälkeen en ole asiasta enää ollenkaan varma. Aiempiin saman kokoelman lakkoihin verrattuna tämä oli koostumukseltaan ohuemman oloista, eikä glitteriä tullut siveltimeen yhtä helposti kuin muissa. Kolmella kerroksella sain kuitenkin riittävän peittävän lopputuloksen. 

Koristeluiksi valitsin valkoiset MILV-siirtokuvat, jotka sain CesarsShopista kaupanpäällisenä. Siirtokuvat piti leikata kynsille sopiviksi arkista kynnelle sopivaksi, mikä oli erittäin helppoa ainakin tällaisen kuvion kanssa. Siirtokuvat irtosivat helposti taustapahvista hetken vedessä liottamisen jälkeen. Ylimenevän osuuden irti saaminen kynsinauhalta oli se ehkä hankalin osuus, mutta onnistui sekin oikean tekniikan löydyttyä paremmin.


Illusionin suhteen ei tosiaan ollut suurempia kuvitelmia, olihan se jäänyt useammaksi kuukaudeksi laatikkoon pölyttymään, eikä tuntunut herättävän sen kummempia tunteita. Kynsillä se kuitenkin tuntui olevan kavereitaan hieman enemmän kimalteleva ja muutenkin ihastelun arvoinen lakka, josta en ehkä sittenkään raaski luopua. 

Translation - I finally tried on the last of my Glam Polish purchases from last summer. I simply decorated the polish with some MILV water decals that were very easy to use and were a great fit for this polish.

16 kommenttia:

  1. Onpa suloinen lakka tämä Illusion ja ihanasti noi milvit sopivat sen koristeeksi :).

    VastaaPoista
  2. Upean värinen lakka ja hyvin sopii nuo siirtokuvat sen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Aika turvallinen valinta oli ainakin tälle lakalle nuo koristelut!

      Poista
  3. Kauniit! Itellä vielä Milvit oottaa kokeilua. Kiinnostaakin tietää mikä oli se oikea tekniikka saada ylimenevät siirtikset pois? Pärjääkö asetonilla ja siveltimellä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miullakin ne odottelin hetken aikaa kokeilua, ja vielä olis muutamat odottamassa. Ihan asetonin ja siveltimen avulla siistin, mutta sitä ylimenevää siirtokuvaa sai vetää pois kynnestä pois päin, eikä kynnen suuntaisesti.

      Poista
  4. Voi miten ihana hempeä lakkaus ♥ Kokonaisuus on kovin kaunis :)

    VastaaPoista