maanantai 26. lokakuuta 2015

Ei ehkä sittenkään ranskis

Viime viikon loppu meni migreeniä potiessa ja kynnet olivat viimeisenä asiana mielessä. Eilen kuitenkin jaksoin vihdoin tarttua taas lakkapulloihin. 

Kynteni ovat pari olleet tavallista pahemmin värjäytyneet viime kuukausien aikana, eikä rankikset ole olleet sen takia kovinkaan ajankohtaiset. Nyt ajattelin kuitenkin yrittää jotain edes rankiksen kaltaista. Ajatus oli siis tosiaan sellainen, vaikka lopputuloksesta sitä saattaakin olla vaikea nähdä. 

Lakkasin pohjalle kerroksen Essien Sugar Daddya tasoittamaan kynnen pintaa, joka päälle tein korkealle vinoranskiksen, lakkana OPIn First Class Desires. Ne tulivatkin sitten niin korkealle, että lopputulokseen paljasta kynttä ei juuri jäänyt. 



Ranskiksen rajalle töpöttelin kevyesti Cirquen Mirror Mirroria, joka muuten näyttää näin töpöteltynä kynnelle todella kauniilta. 

Ajatuksena oli lisätä näihin vielä leimoja, mutta ne näyttivät kokonaisuudessa sen verran hassuilta, että peitin ne töpöttelemällä päälle lisää violettia. 

Kauniiden lakkojen ansiosta nämä kyllä olivat oikeinkin kivat, vaikka eivät täysin vastanneetkaan alkuperäistä ajatusta.

12 kommenttia:

  1. Ihanat<3 Mirror Mirror kruunaa tuon lakkauksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Se on aivan ihana, pitää muistaa käyttää vähän useammin!

      Poista
  2. Voi että nää on aivan ihanat! Mä haluun kans tällaset :).

    VastaaPoista
  3. No ei ehkä rankis, mutta varsin nätti lakkaus kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tosiaan alkuperäinen tarkoitus ihan toteutunut.. Eipä tuo pieni näkyvä kynnen osakaan haitannut pahemmin, vaikka ajattelin sen olevan vähän hassu :D

      Poista
  4. Tämä on kyllä tosi kaunis lakkaus, väritkin sopii hyvin vuodenaikaan! Muutenkin, mitä selailin blogiasi, niin löytyi paljon inspiroivia kynsiä - piti liittyä lukijaksi siis :)
    fiianailedit.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiva, että löysit tänne, toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin <3

      Poista