maanantai 5. lokakuuta 2015

WHAM! + kohdistusharjoituksia

Nämä olin jo aika lähellä jättää julkaisematta, sillä pohjalakkaus oli alle vuorokauden jälkeen sen verran pahasti lohkeillut, että lakat lähtivät melko nopeasti poistoon. Glam Polishin Wham! oli kuitenkin sen verran kaunis tapaus, että se ansaitsi päästä näkyviin. 

WHAM! peitti kynnet kahdella helpolla kerroksella ja oli täysin mallikelpoinen yksilö. Vastaavia hopeisia lakkoja minulta tosin löytyy useampikin, ei toki mitään täysin samanlaista. 


Lakka oli kynsillä yksinään alle vuorokauden, mutta kiitos UNTin peel off -aluslakan se oli jo siinä ajassa lohkeillut poistokuntoon. Ajattelin kuitenkin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja harjoitella leimojen kohdistamista. MoYou Londonin Kaleidoscope-laatat ovat itselleni todella hankalia saada kynsille järkevästi. Leimat ovat Kaleidoscope 06 -laatalta, leimauslakkajan Color Alike Sunset. Kohdistaminen kyllä onnistui ihan kohtuullisesti tällä kertaa, leimojen kokonaisena kynnelle saamien olikin sitten asia erikseen. 



Olisihan näitä pidempäänkin ehkä katsellut, mutta lähtivät tosiaan melkein samantien poistoon lohkeilun takia. Ehkä uskallan kuitenkin taas tarttua Kaleidoscope-laattoihin uudemman kerran, kun ei niiden kohdistaminen ollutkaan niin hankalaa. 

Tuosta mainitsemastani peel off -aluslakasta oli tarkoitus tulla arvostelua jo ennen näitä kynsiä, mutta sitä tuleekin vasta seuraavalla kerralla.

Translation - These were really simple but not very long lasting thanks to my UNT peel off base coat. I had Glam Polish WHAM! on my nails for less than 24 hours when I had the first chips and I hadn't even had time to add anything on them. I decided to use the time to practice my stamping skill. The MoYou London Kaleidoscope plates are beautiful but I have some much trouble with getting the stamps straight and centered on my nails that I could use the practice. I used Kaleidoscope plate 06 and Color Alike Sunset for the stamps.

10 kommenttia:

  1. Hienot kynnet on! :) Mä en kyllä näe yhtään mitään lohkeilua ja leimatkin on niin suorassa kuin vain voi! :D Mitä muuten tarkoitat kohdistamisella jos et leiman siirtämistä stamperista kynnelle? Mä miellän kohdistamiseksi nimenomaan sen vaiheen, jossa länttään leiman kynnelle, ja se onkin väliin tosi haastavaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää vasemman käden kynnet olikin vielä ihan ok kunnossa, oikeasta olivat aika ikävästi lohkeilleet.. Piti oikein lähteä lukemaan, että mitähän mie oon taas tuonne tekstiin oikein sekoillut.. Just sitä siis tarkoitin kohdistamisella. Kävin tuonne tekstiinkin nyt vielä muokkaamassa, että ongelmana meinas olla kuvioiden saaminen kokonaisena kynnelle, puolet jäi leimasimeen.. Tuon kimaltelevan pohjan ansioista se ei onneksi erotu ihan niin pahasti, mutta oli aika rikkinäisiä kuvioita.

      Poista
  2. Nättiä on! Ihan hyvin nuo leimat on kohdistettu; mä en vaadi itseltäni ainakaan tuon tarkempaa osumista, muuten saisin varmasti pahoittaa mieleni kerran jos toisenkin leimauksia tehdessäni.. 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noiden kanssa onnistu ihmeen hyvin, jotenkin olin kuvitellut tuon taas paljon kamalammaksi mielessäni..ehkä nuo laatat seuraavalla kerralla taas palauttaa maan pinnalle :D

      Poista