torstai 1. lokakuuta 2015

From New York to Moscow

Heti alkuun muistuttelen I Love Me -messulippujen arvonnasta, osallistua voit täällä. Arvonta jatkuu huomiseen kello 15 asti. 

Picture Polish julkaisi vajaat pari viikkoa sitten melkoisen yllättäen kahdeksan uutta lakkasävyä, joista erityisesti yksi oli sellainen, jonka tiesin heti haluavani. Satuin olemaan juuri sopivasti Helsingissä, joten pääsin ne katsastamaan CesarsShopin myymälään heti tuoreeltaan. Sain pari näistä uutuussävyistä kokeiltavaksi ja niistä ensimmäinen nähdään kynsillä tänään. 

New York* oli selvä valinta ensimmäisenä lakattavaksi, olihan se selkeä suosikkini näistä heti alusta alkaen. Olin tällä ehtinyt jo siskon kynnet lakkaamaan ja hämmästelemään sen täydellistä levittyvyyttä ja peittävyyttä. Siskon kynsillä riitti melkeinpä yksi kerros, mutta sävystä tuli selkeästi kylläisempi toisen kerroksen lisäämisen myötä. Myös omille kynsilleni lakkasin samat kaksi kerrosta, mikä takasi tasaisen lopputuloksen. Vapaan kasvun raja kynsissäni on kuitenkin niin selkeästi erottuva, että aivan täydelliseksi en peittävyyttä vielä kahdella kerroksella kutsuisi(valo kuultaa vielä selkeästi läpi), mutta harvan lakan kanssa jaksan nykyään enää asiasta välittää, sen verran yleinen ongelma tämä on. 



New York oli hieman yllättäen melko samanlainen pohjaväriltään kuin OPIn Just Lana-ing Around, josta on kynsilläni oikein välittänyt. PP:n ihana holoshimmer kuitenkin vaalentaa lakkaa juuri sopivasti ja yksinkertaisesti tekee siitä yksinkertaisesti kauniimman. Ehkä Just Lana-ing Around kaipaisi myös uuden mahdollisuuden näin syksyllä, sen verran palavasti rakastuin New Yorkiin.



Nimettömän ja keskisormen kynsille tein reidat VinylQuickies-vinyyleitä ja Picture Polishin Moscow'ta käyttäen. Keskisormen kynnestä lakkasin toisen puolen Moscow'lla kokonaan ja toisen puolen raidoitin ja lisäsin rajalle rivistön eBay-niittejä. Idea ei todellakaan ole omani, vaan sitä on näkynyt eri kynsitaiteilijoiden tekemänä jo pidemmän aikaa.


Olen jo pidemmän aikaa haaveillut New Yorkin matkasta. Nyt ainakin tiedän , mikä lakka päätyy kynsilleni, jos joku kaunis päivä sinne asti pääsen. Pitäisihän sitä nyt New York olla siellä kynsilläkin! Olin jo suunnitellut, että reissun aika olisi voinut olla joko tänä syksynä tai ensi keväänä, mutta hieman toisenlaiset reissusuunnitelmat syrjäyttivät nämä ajatukset. Toistaiseksi tyydyn siis ihastelmaan New Yorkia vain kynsillä! 

New York loppuunmyytiin ensimmäisellä kierroksella loppuun melkoisen pikaisesti, mutta tällä hetkellä sitä näkyy olevan Cesarsilla varastossa, kuten muitakin uuden kokoelman lakkoja.

In English. When Picture Polish released eight new polishes a little less than to weeks ago and knew the minute I saw the first pictures that New York was a must have for me. So when I was offered a chance to choose a polish for testing from CesarsShop there really was no choise to be made, it just had to be New York. I used to coats of New York and the formula was pretty spectacular like most Picture Polishes I've tried have been. In certain lightings my nail line is still visible after two coats but that usually is the case with most polishes. The stripes in my ring and middle fingers were done with PP's Moscow and vinyls by VinylsQuickies. Finally I painted a half of my middle finger with Moscow and added some silver studs on the nail.

*lakka saatu CesarsShopista/ I've received New York from CesarsShop for honest review

19 kommenttia:

  1. Upea on, löytyy omiltakin kynsiltä just nyt! Mulla peitti kahdella kerroksella ja on muutenkin ihan moitteeton lakka. Marjapuuronpinkit on ihan parasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä just niin kiva, kuin ensimmäisten kuvien perusteella odotinkin :) Miusta jotenkin tuntuu, että miun kynsille pitäis lakata melkeinpä kaikkia lakkoja se yksi kerros enemmän, jos jaksaisin olla kovin tarkka.. Tuo kaksi kerrosta kuitenkin peitti niin, ettei asia pistänyt silmään erityisesti, joten sai olla ihan riittävä!

      Poista
  2. Ah, ihanan kauniit ja harmoniset kynnet olet tehnyt! New York ja Moscow sopii kyllä erinomaisesti yhteen. Tää koristelutyyli on myös tosi kaunis, täytyy ehdottomasti kokeilla joskus itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Moscow on pinnaltaan vähän erilainen kuin NY, mutta se ei haitannut ollenkaan, aika kiva yhdistelmä tuli!

      Poista
  3. Upea ja seesteinen lakkaus. Tyylikäskin!

    VastaaPoista
  4. Wau, tosi upea lakkaus ja ihanat lakat :3

    VastaaPoista
  5. Kaunis lakkaus! Ihanat värisävyt ja todella huolitellut koristelut :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kauniit! Mulla tuli myös tästä Nyki lakasta mieleen se OPIn Lana-lakka joten jätin sen rauhaan sen takia mutta onhan tuo nyt ihan todella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niissä oli kyllä oikeasti aika paljon samaa, sillä erolla, että tämä ei yhtään värinä häirinnyt.. Lanan kanssa joku tökki, mutta se olikin koristelemattomana kynsillä.. OIkeasti luulen, että sillekin pitää antaa vielä uusi mahdollisuus :)

      Poista