torstai 22. lokakuuta 2015

Lisää Picture Polishia

Edelliset lakkaukset olivat tosiaan kynsillä lähestulkoon pari viikkoa ja vielä siinäkään vaiheessa en olisi millään jaksanut alkaa lakkauksia vaihtamaan. 

Alunperin lakkasin kaikille kynsille Picture Polishin Cherishiä kolme kerrosta. Sen jälkeen istuin varmaankin puolisen tuntia lakkauspöytäni äärellä ja tuijotin kynsiäni ilman yhtäkään ideaa. Jotain oli kuitenkin kynsille asti saatava. 




Nimettömän ja keskisormen kynnelle jätin lopulta Cherishin, mutta muille lakkasin yhden kerroksen saman merkin Ornatea. Pelkästään en ole sillä lakannut aiemmin, mutta ainakin näin käytettynä lakka huikaisi laadullisesti. Eikä ulkonäössäkään toki ole mitään vikaa, kaunis kuin mikä!


Koristelupuolella päädyin lopulta jälleen vinyyleihin. Kuvio on Kädet tärisee -blogin Kristan suunnittelemalta  Mi Vinyls vinyyliarkilta. Ornate toimi tässäkin tehtävässä erinomaisesti, Cherish vaati melko reilun kerroksen peittääkseen tummemman Ornaten alleen. 


Kauniit lakat pelastivat tällä kertaa aika paljon. Molemmat Picture Polishit ovat aivan ihanat. Cherishin kanssa tosin kävi hieman huvittavasti, sillä olin päättänyt Cesarsin käynnillä ostaa aivan toisen lakan, mutta ehdin unohtaa koko asian jo liikkeeseen päästessäni. Autumn siis jäi vielä hankkimatta, mikä hieman harmittaa, mutta ei Cherishissäkään mitään valittamista ole. 

14 kommenttia:

  1. Ihanilla lakoilla ja vinyyleillä on aika vaikeaa osua harhaan! Eikä niin kyllä käynyt tälläkään kertaa, ihanat kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, jotain turvallista piti keksiä :) Kiitos!

      Poista
  2. Kiva design kynsillä! En osaisi toteuttaa vastaavaa. Ornate on kyllä aivan huippulakka; vuoden helmiä ehdottomasti!

    VastaaPoista
  3. Kiva lakkaus! Nuo lakat on kyllä kauniita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oon kyllä niin PP:n lakkoihin koukussa, että haluaisin kaikki.

      Poista
  4. Upea lakkaus! Tosi kauniit lakat ja sopii hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
  5. mäkin ostin tuon ornaten, nyt kun näin nämä kauniit kuvat siitä , en malta odottaa että pääsen itse kokeilemaan sitä!

    VastaaPoista
  6. Oi! Nämä ovat ihanat!

    VastaaPoista