keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Holding onto summer

Nyt vihdoin niitä kynsiä. Tuntui tauon jälkeen aivan oudolta olla oman pöydän takana, lakkojen ääressä. Jotenkin tuntui siltä, että oli pakko aloittaa jollakin yksinkertaisella ja varmalla lakkauksella. 

Kynsille pääsi reissuostoksista ensimmäinen, Impalan 333, joka on lämminsävyinen neonpinkki, muistuttamaan taakse jääneestä kesästä ja lämmöstä. Lakkasin tämän paljaalle kynnelle, jolloin lopputulos jäi vielä kolmen kerroksen jälkeen hieman läpikuultavaksi, mutta ei häiritsevästi. Pinta oli kuitenkin jo ensimmäisestä kerroksesta alkaen todella tasainen, minkä takia tämä luultavasti toimisi aivan loistavasti myös yhdellä kerroksella ja olisi selkeästi enemmän neon. 



Koristeluiden kanssa tosiaan oli ajatuksena yksinkertaisuus, niinpä tein vinyyleillä ja KBShimmerin Foiledilla vain yksinkertaiset raidat kynsien kärkiin vinottain.  



Edellisten kynsikuvien ottamisesta oli kulunut lähemmäs pari kuukautta aikaa ja pientä ruostumista oli havaittavissa. Pitikin mennä vielä aloittamaan tällaisella neonlakalla, jonka kuvaaminen on tavallisestikin käytännössä mahdotonta. 


Brasilian lämpö ja ilmankosteus olivat käsille ja kynsille loistavaa hoitoa ja kotiin palatessa ne olivatkin molemmat aivan mahtavassa kunnossa. Suomen kuiva ja kylmä ilma kuitenkin tekivät alle viikossa tehtävänsä ja kynsiöljyyn oli tartuttava reilun kolmen viikon tauon jälkeen. No, lohduttaudun sillä, että kyllä se kesä vielä täälläkin tulee.

14 kommenttia:

  1. Aivan ihana lakkaus! Ja toden totta kyllä hyvässä kunnossa sun kädet, oi että :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää talven kuiva ilma ei totisesti tee näille käsille kovin hyvää, nyt ne alkaa olla käytännössä samassa kunnossa kuin reissuun lähtiessä eli kuivat.. :/

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, pitää yrittää päästä taas jonkinlaiseen rytmiin täällä, alku meinaa vähän kangerrella.

      Poista
  3. Hauska nähdä! Ihanan kesäisen hehkuvat :)

    VastaaPoista
  4. Onpa ihanan sävyinen lakka! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, muutenkin oon ihan neon-fiiliksissä täällä..

      Poista
  5. Ihanan värinen ja muutenkin onnistunut lakkaus :) periaatteessa aika simppeli, mutta silti tosi näyttävä!

    VastaaPoista