perjantai 18. maaliskuuta 2016

Väritetyt kukkaset

Kikon 505 on käytännössä aivan saman värinen, kuin eräs pusero, joka minulla oli päällä viime viikolla. Se oli siis melko ilmiselvä valinta, kun halusin kynsien sopivan asuun. Lakkasin kolme kerrosta kyseistä Kikoa muille paitsi keskisormen ja nimettömän kynsille. 

Nimettömän ja keskisormen kynsille lakkasin pari kerrosta Cuccion valkoista Verona Lacea. Halusin päästä kokeilemaan aiemmin samana päivänä ostamiani Essencen The Jellys -lakkoja, 30 Flying flamingo ja 29 Pink lagoon, joten leimasin kynsille kukat väritettäväksi kyseisillä lakoilla. Leimat ovat Über Chicin laatasta 1-02 ja lisäsin leimojen päälle kerroksen päällyslakkaa estääkseni leimojen leviämisen. Kynsien kuivuttua kunnolla väritin kukat Essence lakoilla.



The Jellys -lakat olivat mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Pieneksi ongelmaksi niiden kanssa kuitenkin osoittautui, että tummempi 30 Pink lagoon oli niin paljon pigmenttisempää kuin vaaleampi, että vaaleampi hukkui käytännössä kokonaan näkyvistä. Luulenpa, että tämä tosin saattoi olla yksinkertaisesti käyttäjästä johtuva ongelma, sillä tämä ledlight-tekniikka vaatisi vielä hieman harjoittelua.


Käytin näitä tehdessä ensimmäistä kertaa myös uutta Picture Polishin läpinäkyvää leimasinta, joka on muuten ensimmäinen kirkas leimasimeni. Vielä meistä ei sen kanssa tullut ylimpiä ystäviä, sillä en meinaa saada leimoja nousemaan siihen kunnolla. Pitäänee siis vain harjoitella sen käyttöä, eiköhän se vielä siitä ala sujumaan. Tilasin itselleni myös BPS:ltä vastaavan halpisversion, mielenkiintoista päästä vertaamaan myös sitä PP:n leimasimeen.


Lakkaus oli tällä kertaa pienen taistelun takana, mutta näytti se lopulta ihan hyvältä. Ainakin se oli sävyiltään aivan täydellinen ja sopi asuun!

10 kommenttia: