maanantai 14. maaliskuuta 2016

Ihana Bluebird


Maltoin itseni Picture Polishin uutuuksien kanssa sen verran hyvin, että tilasin vain yhden lakan. Pakko tosin myöntää, että toinenkin saattaa vielä jossain vaiheessa kotiutua. Hankintani oli kuitenkin kaunis Bluebird, keskisininen shimmerlakka. 


Bluebird on Picture Polishin ja Kelli Marissan yhteistyössä toteutettu lakka, joka kiinnitti uutuuksien joukosta heti huomioni. Siniset yksinkertaisesti vetävät minua puoleensa, vaikka lopulta olen niiden käyttämisessä kuitenkin hieman huono. Tämä kuitenkin pääsi saapumisestaan heti seuraavana päivänä kynsille ja ihastutti! Koostumukseltaan Bluebird on todella hyvä  - levittyy hyvin, ei leviä kynsinauhoille ja peittää kahdella kerroksella. Oikeastaan ainoa valituksen aihe oli se, että en saanut näyttämään tätä kuvissa ollenkaan oikealta.


Oikeastaan ensimmäinen ajatus tästä oli, että se sopisi väriltään hyvin yhteen F.U.N. Lacquerin Happy Endingin kanssa. En päässyt ajatuksesta millään eroon, joten pakkohan ne oli yhdistää. Melko sattumanvaraisesti aloin vain tekemään kynsille, mitä mieleen tuli. Ensin tulivat vinyyleillä toteutetut raidat nimettömiin, jonka jälkeen käsiini osui What's Up Nailsin ankkyrivinyylit, joiden avulla tein ankkurit keskisormien kynsiin. Meinasin jättää koristelut tähän, mutta tylsyyksissäni lisäsin vielä etusormiin dotting toolilla pilkkuja ja pikkusormeen liukuvärin. Liukuväri oli ainoa ongelman aiheuttaja, sillä Happy Ending sisältää niin paljon glitteriä, että sienellä töpöteltäessä kultainen glitter peitti lakan pohjavärin täysin. Pienellä kikkailulla sain kuitenkin sinistäkin edes vähän näkyviin. 


Sellainen lakkaustuokio tällä kertaa, ei paljon suunnitelmallisuudesta voi puhua! Lakat kuitenkin näyttivät yhdessä juuri niin hyvältä kuin kuvittelinkin, molemmat todella ihania tapauksia :)

12 kommenttia:

  1. Bluebird on kyllä hirmu kaunis <3 mielestäni näyttää tosi hyvältä kuvissasi, ehkä jos sekaan kuvittelee hieman ruiskaunokin sinistä niin menee ihan lähelle? Ihana ja laadukas lakka kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä kai se lopulta näytti suunnilleen oikealta, mutta sen eteen sai tehdä ihan kunnolla töitä.. Se halus näyttää liian kirkkaalta kaikissa kuvissa. Mutta oli kyllä ihan loistava lakka, oikein ilo lakata.

      Poista
  2. Oi mikä yhdistelmä, todella ihana! enkä ollenkaan ihmettele miksi ihastuit Bluebirdiin, todella suloinen lakka! ♥ :)

    VastaaPoista
  3. Bluebird oli minunkin lempparini, ja ainakin vielä toistaiseksi ainoa tilaamani. 😀
    Hyvältä näyttää sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Spring jäi vielä itsellä vähän mietityttämään, mutta tällä nyt mennään toistaiseksi ainakin.. Kiitos!

      Poista
  4. Upee lakkaus :) Joudun varmaan tämänkin tilamaan vielä jossain vaiheessa :D nyt aluksi tilasin vain lakat Sring ja Merge.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Varmaan joudut joo, on se sen verran hieno!

      Poista
  5. Mua kyllä vähän himottaisi tämä ja sitten se Spring! Aivan ihania lakkoja molemmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat on itsellä mietinnässä, tai siis vielä Spring. Haluaisin sen vaan ehkä nähdä vielä livenä, kun en oo siitä väristä ihan varma.

      Poista
  6. Voi miten ihanan sävyinen tuo bluebird :)

    VastaaPoista