keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Cerrillos leimadecaleilla

Lakkasin maanantai-iltana kynnet yksivärisiksi Cirquen upean holografisella Cerrillosilla ja vasta seuraavana päivänä aloin miettimään lakalle koristeluja. Helposti yksivärisiksi lakatuille kynsille tuntuu hankalalta lähteä keksimään jälkikäteen koristeluja ja niin se meinasi olla tälläkin kerralla. 

Päädyin kuitenkin leimadecalien tekoon, mutta halusin kerrankin jotain muuta kuin kukkia. Jotenkin näin kevään tullen tuntuu, että olen ollut pelkästään erilaisilla kukkakoristeluilla ja nyt oli saatava jotain muuta. 

 

Valitsin yksinkertaiset leimat MoYou Londonin Pro 02 -laatalta ja värittelin niitä Essien Blossom Dandyllä ja yhdistin parit raidat mustalla. Sen verran rohkaistuin viime kertaisesta Rican Whiteoutin toimivuudesta, että tulin kokeilleeksi saman merkin Blackoutia ja kyllähän sekin toimi! 


Näistä tuli lopultakin oikeinkin kivat ja sain vihdoin tuonkin leiman käyttöön niin, ettei se ole kovin pahasti vinksallaan. Hieman leimat ovat toispuoleiset, eivätkä täysin keskellä, mutta eipä tuo haitanne. Sen sijaan päätin ihastella Cerrillosin kaunista holoefektiä upeassa auringonpaisteessa.

20 kommenttia:

  1. Huikean hienoa jälkeä! Kerrassaan kauniit leimadecalit :).

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän upeat kynnet! ♡

    VastaaPoista
  3. Upeat! ihanan harmoninen väriyhdistelmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Yhdistelmä oli taas ihan sekunnissa päätetty, mutta kuva oli huomata miten hyvin se toimi..

      Poista
  4. Onko vai muita vaihtoehtoja koristeluille kuin kukat? terv. tälläkin hetkellä kukkaleimadecalit kynsillä :D
    Iso peukku sun leimadecaleille ja tuolle lakalle - eli koko lakkaukselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Pitkään oon miettuny, että pelkkiä kukkia on ollu ja silti vaan niitä tulee lisää kynsille. Mitäpä sitä väkisin mieluisaa reseptiä muuttamaan.. Kiitos <3

      Poista
  5. Katoin näitä pitkään jo facebookissa, aivan ihanat <3

    VastaaPoista