perjantai 4. maaliskuuta 2016

It's like riding a bike

Jos viime kerralla lähdettiin liikkeelle yksinkertaisella reseptillä, seuraavalla kerralla sitten olikin tarinan juoni aivan eri. 

Siveltimiin ja akryylimaaleihin en ollut tarttunut taas pitkään aikaan, mutta oikeastaan Picture Polishin julkaisemien uusien siveltimien myötä innostuin kaivamaan omatkin välineet esille. Vielä en itse ole kyseisten siveltimien ostamiseen sortunut, mutta kaivoin esiin ne jo olemassa olevat välineeni. 



Pohjalle tein hyvin yksinkertaisen liukuvärin OPIn My Vampire Is Buffilla, Cuccion Verona Lacella ja Gina Tricotin Whitella. Kyseinen liukuväri tosin näkyy erityisesti kuvissa todella huonosti, mutta kyllä se siellä pohjalla kuitenkin on olemassa. 



Näköjään tämän tekniikan kohdalla ei pahempaa ruostumista ollut päässyt tapahtumaan, vaan jatkaminen oli viime kerrasta helppoa, vaikka välissä oli taas aikaa. Tein punaisella ja valkoisella Oumaxin akryylimaalilla kolmeen kynteen yksinkertaiset kukat ja lisäsin pienen pieniä pisteitä kukkiin siveltimen kärjen avulla. Etusormen ja pikkurillin kynsille oli tarkoituksena keksiä vielä jotain, mutta inspiraatio niiden suhteen ei vain iskenyt ja päädyin jättämään ne pelkälle liukuvärille. 



Olipa ihanaa taas oikeasti kaivaa maalausvälineet esiin. Näiden kynsien myötä nousi aivan erilainen innostus pitkästä aikaa kynsien lakkaaamiseen. Se innostus on loistanut jo pidemmän aikaa poissaolollaan, mutta jospa se nyt olisi tullut jäädäkseen. Toivotaan niin!

25 kommenttia:

  1. Aivan ihana lakkaus, kauniita kukkasia osaat kyllä maalailla!

    VastaaPoista
  2. Älyttömän kaunis lakkaus ♥

    VastaaPoista
  3. Mä taidan jättää mun one stroke -kynnet julkasematta, koska enhän mä näiden sun maalauksien jälkeen kehtaa edes kattoo kuvia niistä omitani.. :D Niin upeaa jälkeä oot saanu aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pah! Mie ainakin haluan nähdä, mitä oot saanut aikaan. Mut kiitos!

      Poista
  4. Ei vitsit miten taitava sä olet <3

    VastaaPoista
  5. Todella upeat kynnet! Kukat on tosi kauniita ja kyllä tuo liukuvärikin pilkistää kuvista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, jos se sieltä edes vähän näkyy, kun sellainen kuitenkin tuli sinne pohjalle väkerrettyä.

      Poista
  6. Ihanat luomukset! :) Sulla on taito hyppysissä!

    VastaaPoista
  7. Vau, toiset ne osaa ja toiset ne leimaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh, eihän se nyt noin mene :) Kyl se leimaaminenkin vaatii aikalailla osaamista, voisin tulla sulle oppiin!

      Poista
  8. Aivan liian ihanat! Sä vaan osaat onestroke-kukkaset niin hyvin. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitäis varmaan opetella tuolla tekniikalla jotain muutakin kuin noita kukkasia, rajottuu tää osaaminen aika pitkälti niihin :D

      Poista
  9. Kauniit one stroke kukkaset oot maalannut! <3

    VastaaPoista