perjantai 11. maaliskuuta 2016

Neonliuku leimoilla

Nyt jatketaan viime ajoilta hyväksi havaitulla neon-linjalla ja samalla kynsille pääsi taas Brasilian ostoksista pari lisää. 

Pohjalle lakkasin ensin kerroksen Cuccion valkoista Verona Lacea kirkastamaan liukuvärissä käyttämiäni sävyjä. Sen jälkeen suojasin kynsinauhat Glisten & Glown lateksisuojalla siistimistä helpottamaan. 



Itse liukuvärin tein China Glazen Flip Flop Fantasylla ja kahdella DNA Italy -merkkisellä lakalla, Bora Boralla ja Cuballa sekä kostutetulla meikkisienellä. Lakat ovat tosiaan merkiltään DNA Italy, mutta ovat ilmeisesti silti täysin Brasilialaista tuotantoa ja kaikki merkissä viittaa muutenkin sinne suuntaan. Ehkä se Italy on lisätty sinne vain minun hämäämisekseni. Joka tapauksessa kyseessä oli todella pigmenttiset ja hyvän oloiset lakat, joita pitää ehdottomasti kokeilla piakkoin myös kynnelle lakattuna. Itse liu'usta tuli mukavan sulava ja tasainen ja värit sointuivat sopivasti yhteen. Kuvassa kärjen väri tosin on selkeästi liian vaalean näköinen.


Kohtuullisen kirkkaaseen liukuväriin yhdistin mustat sulkaleimat ÜberChicin laatalta 6-03. Leimauslakkana toimi totutusti Color Aliken Kind of black.


Kirkkaat värit ne vaan toimii minulla juuri tällä hetkellä. Näitäkään kynsiä katsellessa ei voinut olla tulematta hyvälle tuulelle!

22 kommenttia:

  1. Ihanat neonkynnet ja makeat leimat :)

    VastaaPoista
  2. Tää lakkaus niin huutaa kesää :3 Ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä! Miulla jotenkin kaikki muutenkin huutaa ihan kesää. Haluaisin niin pukea vaan shortsit jalkaan ja todeta, että on lämmin! Pitää siis edes sit kynsillä, kun ei ihan oo tarpeeksi lämmin muuhun :D Kiitos!

      Poista
  3. Vitsi mikä väripommi! ♥__♥ Neonkorallit vie kyllä aina mun sydämen. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin ajattelin, et nää oli vähän sun näköiset jostain syystä, ehkä värit just tai joku? Oon ihan höpsähtänyt koralliin, vähän kaikessa :)

      Poista
  4. Ai kuinka ihanat! Mulla on tuo laatta, tästä tuli kyllä inspistä tuon sulkaleiman käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi leima näytti tosi kivalta kynsillä, suosittelen!

      Poista
  5. Ihanat! Kylläpä onkin kivat kevätvärit! Mä jo melkein harkitsin sellaisen pastellisen persikan sävyä kynsille =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kolmen viikon kesäilyn jälkeen ei millään meinaa tää talvi enää napata joten oon ihan suosiolla päättyny kynsillä kaikkeen kesäiseen :D

      Poista