keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Uudet tulokkaat heti kynsille

Parisen viikkoa sitten onnistuin kehittämään suoranaisen pakkomielteen Color Clubin viime keväiseen/kesäiseen Pastel Neons -kokoelmaan. Varmaankin viikon verran katselin tutkailin, mistä kokoelman lakkoja helpoiten löytäisin. Lopulta kokoelma lähti kokonaisuudessaan tulemaan eBaysta ja reilussa viikossa lakat matkasivat Atlantin yli Suomeen. 

Luonnollisesti uusia lakkoja piti saada heti kynsille jossain muodossa. Lähdin näiden kanssa ehkä hieman tylsällä raitalinjalla liikkeelle. Apuna toimivat Mi Nailsin raitavinyylit* sekä Über Mat, jolle tein kynsille siirrettävät decalit valmiiksi. Pakko myöntää,että tuo vaihe oli varmaankin täysin turha, mutta halusin tasaiset raidat ja tuo tuntui varmimmalta vaihtoehdolta. 


Lakkauksen pohjana on yksi kerros Cuccion Verona Lacea. Pastel Neons -lakoista kynsille pääsivät Disco's Not Dead, Hot-Hot-Hot Pants, Feathered Hair Out To There sekä Diggin' the Dancing Queen. Värit ainakin olivat oikein ihania, sen enempää en lakoista vielä oikein osaakaan sanoa.  Mutta näin kevään edetessä, näille on varmasti vielä paljon käyttöä!



Hieman itse decalien siirtäminen kynnelle oli ongelmallista ja kynsistä tuli hieman vinoutuneet(nimetön!). Pienet virheet kynsillä häiritsivät ja sain jostain villin idean lisätä mustia pisteitä dotting toolilla kynsille. 


Pakko myöntää, että en oikein tiedä, mitä tästä lakkauksesta ajattelisin noiden mustien pilkkujen takia. Mitäs te olette mieltä?

*vinyylit saatu Mi Nailsilta

14 kommenttia:

  1. Mie tykästyin näihin kynsiin, nättimykset ♡

    VastaaPoista
  2. Minusta nuo mustat pilkut on just hyvät :) nämä lakat on mun suosikkeja, niin kivoja ja keväisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo kokoelma on jotenkin aivan loistava kokonaisuus, värit sopii mahtavasti yhteen :)

      Poista
  3. Pastel Neonit on kyllä ihania! :D Mun oli pakko saada viime keväänä ne kaikki heti :'D ♥ Ja hauskat kynnet sait kyllä aikaiseksi, noi pilkut jotenkin sopii tuohon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin niiden koostumuksesta sen verran huonoa, että onnistuin tänne asti vastustamaan niitä, mutta vihdoin ihanat värit vei voiton ja ne oli hankittava. Kiitos!

      Poista
  4. Mun mielestä nuo mustat pisteet on oikein veikeät, en osaisi kuvitella tätä lakkausta ilman niitä :) Kokonaisuus on todella hieno !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Paremmin nää toimi kyllä niiden kanssa, ehkä se suurin ongelma kuitenkin oli se, että nuo raidat oli ihan vinot ja päällyslakkakin tais vähän kuplia.. :D Näin jälkikäteen katsottunahan nää on oikeesti jopa ihan hauskat!

      Poista
  5. Ihanat :) tämä kokoelma on kyllä huippu ja sillä saa ihania yhdistelmiä aikaiseksi. Nuo mustat pilkut antaa kivasti ryhtiä pastelliseen kokonaisuuteen :) itselläkin on melkein kaikki näistä paitsi Diggin' the Dancing Queen, joka oli loppu kun näitä tilailin, enkä tullut sitten enää jälkikäteen hankkineeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Nämä sopii niin kivasti yhteen, että jotenkin en osannut ostaa näitä vain yksittäin.. Diggin' the dancing queen olis ehkä näistä ollu se, jonka olisin voinut jättää hankkimatta, mutta onhan tuo ihan kiva, kun on kokonainen kokoelma.

      Poista