perjantai 1. huhtikuuta 2016

I'm Charmed

Glam Polishin Charmed on kulkenut matkassa mukana vähän joka paikassa ja aikomuksena on ollut sillä kynnet monesti lakata. Siitä huolimatta ainoa sillä tehty lakkaus oli ranskis joskus viime kesänä. Nyt katsoin sitä taas viikonloppureissun tavaroita purkaessani ja päätin, että nyt sillä on pakko lakata ihan kunnolla kynnet. 

Kuten muutkin omistamani Glam Polishin lakat, myös tämä oli helppo levittää ja peitti kahdella kerroksella riittävästi omaan makuuni. Ja tämän sävy on ehdottomasti yksi suosikeistani. Valitettavasti näin jälkikäteen katsottuna, onnistuin ottamaan tästä pelkästään tärähtäneitä kuvia, no ei voi mitään! Kaunis se on silti.


 Sain tällä viikolla käsiini jälleen yhden uuden leimasimen ja ihan sen kokoilemiseksi oli ehdottomasti leimattava. Leimauskuvio on Über Chicin 4-03 -laatasta leimauslakkana Mundo de Uñasin Blue Navy. 


FabUrNailsin jumbo glaze -leimasin muuten ainakin ensikokeilun perusteella vakuutti, sain kerrankin leimat onnistumaan käytännössä ilman ärsyttäviä reikiä. Omistan varmaankin kymmenisen erilaista leimasinta, joissa on kaikissa omat ongelmansa, tämä vaikutti hyvinkin lupaavalta tapaukselta. Noita leimasimia tutkaillessani mieleen muistui parin vuoden takainen tilanne, jolloin ainoa saatavilla oleva leimasin oli Konadin alkuperäinen ja kaikki pehmeämmät olivat todella vaikeasti saatavilla(MagnoNailsin leimasin taisi olla oikeastaan ainoa saatavilla oleva). Nyt niiden kohdalla onkin ennemminkin valinnan vaikeus, kun saatavilla on niin monia erilaisia.  

10 kommenttia: