maanantai 4. huhtikuuta 2016

Maaliskuun ostokset

Ostoksia ei ole täällä hetkeen nähty, paitsi reissun osalta, mutta tässä kuussa niitä tuli sellainen määrä, että pitihän niistä tännekin saada. Ajattelin muutenkin nyt hieman ryhdistäytyä ja yrittää saada näitä blogiin joka kuukausi. Olen yrittänyt pitää alkuvuoden osalta hieman tarkemmin muutenkin ostoksista kirjaa ja erityisesti harrastukseen kuluvista kustannuksista ja kyllä meinaa päätä huimata. Ehkä pitäisi asettaa jonkinlainen kynsibudjetti.

CesarsShopiin lähti heti alkukuussa tilaus menemään, kun F.U.N. Lacquerin kevätkokoelma julkistettiin. Seuraavana päivänä julkistettiin vielä Picture Polishin uutuuksia ja mukavasti sain yhdistettyä ostokseni siitä edelliseen tilaukseen.


Olin näiden kirkkaiden leimasinten kanssa ollut hyvinkin maltillinen, mutta tuon esimmäisen tilattuani, heräsi uteliaisuus ja tilasin vertailun vuoksi myös vajaan kolmen euron leimasimen Born Pretty Storesta. Tämä on vielä käytännössä kokeilematta, mutta mielenkiinnolla odotan, kuinka tämä toimii verrattuna Picture Polishin kalliimpaan leimasimeen. 


Hetken mielijohteessa lähti tilaus FabUrNailsille tilaus, jossa laatta ja leimasin. Leimasin on kerran jo päässyt käyttöön, mutta laatta odottaa vielä testausta. Tilaus tuli Filippiineiltä noin kahdessa viikossa kirjattuna kirjeenä.


Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä vielä eBay-tilaus, jossa kotiutui koko Color Clubin viime keväältä oleva Pastel Neon -kokoelma. Ihania pastellisia lakkoja!


Aika paljon tuli tässä kuussa kaikenlaista hankittua, enkä ole vielä edes päässyt tämän vuotisten kokoelmien kimppuun. Lakkoja oli yhteensä 9, mikä nyt ei sinänsä ole edes kovinkaan paljon, mutta rahaa meni silti vähän liikaa. Tässä kuussa saattaa hankintaan mennä ainakin pari-kolme China Glazen kesäkokoelman lakkaa. 

11 kommenttia:

  1. Maltillista minusta!:) Sä oot onnistunut ostamaan PP:n F.U.N:in uusimmista kokoelmista vain ne yhdet kauneimmat lakat.

    Mä tilasin myös tuon PP:n leimasimen, vaikkei se ostospostaukseeni päässytkään. Odotan innolla kyttökokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se oli vaan tuo käytetty rahan määrä, mikä järkytti, mutta ehkä sitä olis voinut mennä huonomminkin, erityisesti tuon PP:n kanssa :D

      Poista
  2. Ihania ostoksia :) minusta PP:n leimasin on aavistuksen pehmeämpi ja kivempi kuin BPS:n. PP:n leimasimen pää on sitten tosi herkkä...varovasti sen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Oma ensimmäinen arvio noiden suhteen olisi ehkä ollut juuri päinvastainen, oma BPS tuntuu hiukkasen pehmeämmältä. Pitäis kokeilla, miten siihen nousee kuviot.

      Poista
  3. Varsin maltilliset ostokset mun mielestä! :D Odotas kun pääset näkemään meikän tulevan ostospostauksen............

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan lohduttavaa, ehkä tää ei sittenkään ollu niin paha :D Sun ostokset näytti ihanalta <3

      Poista
  4. Ooh, noi CC:n lakat 😍
    Ja kyllä kiinnostaa toi leimasimien vertailu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania <3 Pitääkin yrittää tänne saada niistä jotain pientä vertailua aikaan!

      Poista