perjantai 8. huhtikuuta 2016

Pastellinen liukuväri

Ihmeen pitkään maltoin pitää näppini erossa Color Clubin Pastel Neon -lakoista edellisen niillä tekemäni lakkauksen jälkeen. Nyt kuitenkin oli pakko saada niitä liukuvärjäykseen, joka oli ollut mielessä jo pidemmän aikaa. 

Käytin tähän tylsästi tuttuja ja turvallisia värejä, vaikka jotain räväkämpää olisi ehkä tehnyt mieli. Tiesin kuitenkin, että näillä pitäisi viihtyä useampi päivä, joten piti ottaa varman päälle. Liukuvärjäyksen pohjalla on kaksi kerrosta Feathered Hair Out To Therea, joka muuten peitti ja tasoittui yllättävän hyvin kynsille. Sen päälle tein kostutetulla meikkisienellä liukuvärin sillä sekä Hot-Hot-Hot Pantsilla ja Diggin' The Danging Queenilla. Valkoinen olisi ollut pohjalle ehkä luontevampi valinta, mutta Hot-Hot-Hot Pants oli viime hetken lisä lakkaukseen, alunperin tarkoitus oli tehdä liuku vain vaaleanpunaisella ja lilalla.



Lisäsin liukuvärin päälle FabUrNailsin FAB15-laatalta valkoiset leimat, leimauslakkana Rican Whiteout. Näiden leimaamiseen käytin ensimmäistä kertaa Born Pretty Storen läpinäkyvää leimasinta, joka yllätti toimivuudellaan. Sain ensimmäisestä kokeilusta alkaen leimat nousemaan todella hyvin leimasimeen ja siirtyivät myös kynsille.


Aika peruskauraa nämä toki ovat, mutta siitä huolimatta todella kivat. Pastellinen liukuväri nyt yksinkertaisesti toimii omaan silmääni aina yhtä hyvin.

Mukavaa viikonloppua!

17 kommenttia:

  1. Ihanat, niin suloisen väriset ❤️ nämä lakat kuuluvat kevääseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon kyllä niin tyytyväinen noihin lakkoihin, ne on juurikin niin keväisiä kuin toivoin!

      Poista
  2. Ihana liukuväri, ja tosi kauniit värit :). Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihanat ja tosi hyvin onnistunut tuo liukuväri! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo värit liukuivat tosi kivasti yhteen kyllä, oli aika helppo liukuväri!

      Poista
  4. ihana lakkaus ! värivalinnat on menny ihan nappiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuon kokoelman kaikki lakat käy ihan uskomattoman hyvin yhteen, vähän luulen, että näitä liukuja saatetaan nähdä vielä lisääkin. Ei voi mennä pieleen, kun niitä yhdistää!

      Poista
  5. Voi miten ihanan herkkä liuku :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Pastellinen liukuväri on the syy miksi aloitin nämä kynsiharrastushommat ylipäätään. Se on vaan niin kaunis! Valkoinen leimakin sopii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on jotenkin yksi niistä jutuista, joka vaan yksinkertaisesti toimii kerta toisensa jälkeen.. Ja kuitenkin värejä ja koristeluita muuttamalla siitä saa joka kerta erilaise :)

      Poista