perjantai 29. huhtikuuta 2016

Kohdistamisen riemua

Uusia Color by Llarowen leimauslakkoja piti luonnollisesti päästä kokeilemaan heti uudestaan. Tämän kertaisissa kynsissä nyt ei totta puhuen ole mitään kovin ihmeellistä, mutta laitetaan ne silti tänne! 

Pohjalla on kaksi kerrosta Essien Garden Varietya, joka kuuluu sävyltään ehdottomasti suosikkeihini. Se on niitä värejä, joita ostan yksi toisensa jälkeen aina vain lisää, vaikka varmasti tarvetta ei ole. 




Leimauslakaksi valikoitui CbL:n Royalty, joka on ihanan sininen leimauslakka voimakkaalla hololla. Jo edellisen CbL:n leimauslakan kanssa huomasin pienoisia ongelmia kuvioiden nousemisen suhteen - erityisesti kirkkaat leimasimet olivat ongelmallisia - ja aivan sama jatkui tämän kanssa. Tällä kertaa leimauslaattana oli MoYou Londonin Explorer 03. Kokeilin aluksi Born Pretty Storen kirkasta ja kuvio ei yksinkertaisesti noussut millään leimasimeen. Pelkäsin jo, että joutuisin muuttamaan kokonaan suunnitelmaa, sillä ilman kirkasta leimasinta kuvioiden kohdistamisen kanssa ei olisi toivoakaan. Picture Polishin kirkkaan leimasimen kanssa onnistuin kuitenkin onneksi todella paljon paremmin, vaikka täydellisesti kuviot eivät nousseet siihenkään. 


Tekstin otsikkoa tekisi mieli korjata sen verran, että kohdistaminen oli melkein juhlaa, sillä eivät nämä vieläkään täydelliset ole vaan harjoituksen tarvetta on edelleen. Aika paljon paremmin se silti onnistui kuin millä tahansa muulla leimasimella, joten olkoot sitten noin!


Seuraavalle kerralle ajattelin yrittää saada aikaan pientä vertailua noiden kahden kirkkaan leimasimen välille. Olen niitä molempia ehtinyt käyttää muutamaan otteeseen, joten voisi olla aika arvioida niitä hieman tarkemmin. Nyt kuitenkin toivotan teille kaikille oikein hyvää viikonloppua :)

6 kommenttia:

  1. Kauniit! On nuo kyllä hyvin kohdistettu, mulla ei ole se homma vielä yhtään hanskassa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo kirkas leimasin on omalla kohdalla kyllä tehnyt ihmeitä, ennen en edes jaksanu yrittää tuon kohdistamisen kanssa..

      Poista
  2. Kaunis lakkaus ja kohdistuksissa en huomaa mitään vikaa :). Ja tosiaan, ei noilla läpinäkyvilläkään leimasimilla kohdistaminen ole helppoa, mutta ehkä se ajan kanssa alkaa vähitellen helpottamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kuitenkin oma juttunsa vielä tuonkin kanssa.. Jotenkin se efekti, mikä siinä tulee sen pitkän putken kanssa, on aika hämäävä.

      Poista
  3. Kaunis simppeli lakkaus ja tiedetään ettei noi leimat ihan tosta vaan lentele kynsille vaan välillä vaatii paljonkin työtä. Tykkään Picture Polishin kirkkaasta leimasimesta tosi paljon tällasissa kohdistettavissa hommissa. Mulla taitaa olla noi koralliset sävyt mitä vaan vuosi toisensa jälkeen hamsteroin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulis, että näin monen vuoden harjottelun seurauksena alkais jo vähän onnistua, mutta niin sitä vaan joutuu edelleen tappelemaan ihan säännöllisesti.. Ne korallit on itselle varmaan se toinen paha, oon niidenkin kanssa aika tehokas :D

      Poista