keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Berry Good Looking

Kuluva viikko on ollut mitä mainion kynsipostin suhteen - parikin eri tilausta on ehtinyt saapua ja niistä ensimmäiset ehtivät kynsillekin heti tuoreeltaan. 

Tilasin Color4Nailsilta uuden siistimissiveltimen ja samaan tilaukseen eksyi mukaan yksi lakkakin. Cupcake Polishin Berry Good Looking on saanut osakseen sellaista hehkutusta seuraamissani sosiaalisen median kanavissa, että halusin nähdä omin silmin, onko se kaiken tuon hypetyksen arvoinen. 

Berry Good Looking oli koostumukseltaan yllätyksekseni kohtalaisen paksua, mutta todella helppoa lakattavaa. Ehkä juuri paksun koostumuksensa ansiosta, se peitti melkeinpä yhdellä kerroksella, mutta täydellinen peittävyys tuli kahdella. Paksuhkon koostumuksen ansiosta lakka oli helppo saada kynsille ilman sotkuja, eikä kynsinauhojen siivoamiselle jäänyt tarvetta. 


Nimettömän kynsi sai ylleen toisen uutukaisen - nimittäin Colors By Llarowen Panther-nimisen leimauslakan, joka soveltuu myös tavalliseksi lakaksi. En ehkä koskaan ole törmännyt näin täydellisesti yhdellä kerroksella peittävään lakkaan aiemmin ja kaiken lisäksi tämä kuivui myös todella nopeasti. Tämä kuitenkin on aivan musta, mistä johtuen lakan holoefekti ei erottunut kynnellä kovinkaan selvästi.


Panther sai näissä kynsissä toimia luonnollisesti myös leimauslakkana. Törmäsin tämän kanssa pitkästä aikaa pienoisiin leimausongelmiin, sillä en ollut saada tätä nousemaan FabUrNailsin FUN15-laatalta leimasimeen sitten millään. Kokeilin ainakin kolmea eri leimasinta tuloksetta, mutta neljännellä sentään onnistui. MoYou Londonin ainakin pari vuotta vanha suorakulmainen leimasin on itselleni se, johon tartun silloin kuin mikään muu ei toimi ja näin oli tälläkin kertaa. Berry Good Looking toimi nimettömän mustan päälle leimatessa yllättävän hyvin, vaikka tuon kyseisen kuvion kanssa väri ei erotukaan kovin selvästi.


Törmäsin tämän kanssa samaan ongelmaan, joka tuntuu vaivaavan kaikkien punasävyisten violettien kuvaamista - en yksinkertaisesti osaa säätää kameraa niin, että lakka näyttäisi kuvissa oikealta.

Oliko Berry Good Looking sitten kaiken sen hypetyksen arvoinen? Pakko myöntää, että onhan se aivan valtavan kaunis. Se tosin näyttää aivan erilaiselta pullon perusteella ja oikeastaan vasta kynsille päästyään se herää eloon. Sen holoefekti on todella voimakas. Lopullisen tuomion saamista se tosin joutuu odottamaan hieman aurinkoisempaan päivään, jotta pääsen ihastelemaan sitä aurigonpaisteessa.

10 kommenttia:

  1. Tosi kaunis lakka(us) Berry on kyllä kuolaamisen arvoinen, mä täällä kans pyyhin suupieliäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se oli aika kuolaamisen arvoinen, oikeastaan mitä pidempään se kynsillä oli sitä enemmän siitä tykkäsin! Oli kyllä niitä lakkoja joiden kauneuden tajusin vasta kun sain sen omille kynsille!

      Poista
  2. Violetit holot on aina mielettömän hienoja! ja tosi ihana lakkaus sulla! Tykkään, kun koristelut on simppelit, niin lakkojen kimallus pääsee esille =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin miusta tuntuu, että omistan juurikin violetteja holoja eniten, vaikka se ei muuten kuulu mitenkään omiin lempiväreihin. Kiitos paljon! Tuo lakka oli sellainen, että se ehdottomasti ansaitsi jäädä näkyviin, en oikeastaan edes harkinnut sen peittämistä tuon enempää.

      Poista
  3. Upea lakkaus! Berry Good Looking on ainakin mun mielestä ihan kaiken hypetyksen arvoinen, väri on kaunis ja holokin on varsin voimakas :). Ja näköjään se soveltuu leimauskäyttöönkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä. Se oli leimauksissakin oikein hyvä, varmaan vielä paremmin toimis vähän vaaleamman lakan päällä. En vaan oo ihan varma raaskiiko sitä käyttää siihen tarkoitukseen :DD

      Poista