keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Liukuväriä kyllikseen

Olen halunnut jo pidemmän aikaa kokeilla jotain vähän monimutkaisempaa liukuväriä ja eräänä iltana oli vihdoin sellainen fiilis, että päätin kokeilla. Tämä taitaa sitten olla triple scaled gradient, jossa on kolme päällekkäistä liukuväriä.  Kynsillä on siis järjetön määrä päällyslakka-kerroksia. Idea näihin on alunperin Simply Nailogicalilta.


Lakkasin pohjalle kerroksen Kikon nudea hololakkaa 399, vaikka se taisi olla aika tarpeeton. Sen päälle tein ensimmäisen liukuvärin Kikolla ja Color Clubin Wild at Heartilla. Ja lisäsin päälle kerroksen pikakuivattavaa päällyslakkaa. 

Liukuvärien rajaamiseen käytin Mi Vinyls chevron-vinyylejä, jotka asettelin kynsille alla olevan lakan oltua riittävän kuiva. Suojasin lisäksi kynnen yläosan teipillä, jotta pystyin tekemään liukuvärin kunnolla. 


Etusormen kynsi oli oikeastaan ainoa, joka onnistui kunnolla. Muut olivat turhan suttuiset. Näin ensimmäiseksi kokeiluksi nämä kuitenkin olivat ihan hyvät. Aikaa niiden tekemiseen menikin ihan kohtuullisen paljon, joten kiireessä ei kannata edes yrittää.

18 kommenttia:

  1. On nämä kyllä myös upeat eli täysin vaivan arvoiset :) En kyllä silti tiedä, riittäisikö mulla kärsivällisyys lakkojen kuivatteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meinas kyllä itseltäkin loppua se kärsivällisyys aika nopeesti, mutta jaksoin sentään tehdä loppuun :D

      Poista
  2. Hienot kynnet! Mä ihailen Simply Nailogicalin liukuväriteippailuja, mutta tällaiset laukkaukset on kyllä tosi työläitä. Onko tuo Kikon lakka nude? Mun silmään se näyttää ihna hopeaiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, osa niistä on kyllä jotain ihan käsittämätöntä.. Se on ehkä eniten shampanja väriltään, mutta tuon violetin kanssa se näyttää enemmän hopeiselta, vähän sellanen kameleontti.

      Poista
  3. Mä aina ihailen tällä tyylillä tehtyjä kynsiä ♥ Mun pitää aina monta minuuttia miettiä, että miten nää kynnet on aina tehty. En siis oo ite uskaltanut lähtä kokeilemaan koskaan, kun ei tiedä ees mitä tekis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en varmaan ilman videon näkemistä olis ikinä päässy perille näistä. Yllättävän yksinkertaiset ne sinänsä sit oli tehdä, se kuivattelu oli se vaivalloisin..

      Poista
  4. Olen joskus tehnyt tälläisiä. On niissä hommaa kyllä mutta lopputulos palkitsee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan hauska oli kokeilla ja onneksi lopputuloskin on ihan hauska!

      Poista
  5. Ooh, on kyllä mielettömät! Mulla ei varmaan nykyään hermot riittäisi edes kokeilemaan näitä! :D

    VastaaPoista
  6. Huhhuh triplaliukujen tekemiseen on varmasti uponnut hetki jos toinenkin, mutta kylläpä vaan on huikea lopputulos. Todella kaunista jälkeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä siinä hetki, jos toinenkin vierähti. Kiva toisaalta joskus kokeilla jotain vähän suuritöisempääkin, mutta eipä tällaisiin kovin usein aikaa ole.. Kiitos paljon, Tintti <3

      Poista