keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Aaltoilevaa

Perjantaina nähty pastellinen liuku oli kynsillä kokonaisen viikon ja oli vielä täysin moitteettomassa kunnossa, kun lopulta sen poistin kynsiltä. Mitään ihmeempää ideaa seuraavaan lakkaukseen ei ollut tai olisi ehkä ollutkin, mutta ei mitään sellaista, mitä olisin alkanut toteuttamaan puolen kymmenen aikaan illalla. 

Mielessä oli oikeastaan vain sen verran, että Brasilian ostoksia olisi saatava kynsille. Oikeastaan puhtaasta uteliaisuudesta otin esiin Top Beautyn magentan(näyttää kuvissa paljon pinkimmältä) neonlakan, joka on ilmeisesti Shopping nimeltään, ja ajattelin testata sen peittävyyttä. Oikeastaan jo ensimmäisen kerroksen jälkeen tuli aika selväksi, että tällä täydellisen peittävyyden saavuttaminen olisi käytännössä mahdotonta. Lakka oli kuitenkin kahden kerroksen jälkeen ihan tasainen, vaikka kuulsi kärjistä läpi.



Kynsien kärkiin piti keksiä jotain peittämään pohjalakan huonoa peittävyyttä. En jaksanut alkaa vinyylien tai muun monimutkaisen kanssa leikkimään, joten vetelin hieman aaltomaisesti Cuccion mustalla 2 am in Hollywoodilla kynsien kärjet peittoon. Eihän noista nyt tullut missään mielessä keskenään saman näköisiä, mutta se oikeastaan sopi tähän lakkaukseen. Mustan ja magentan välille lisäsin vielä OPIn This Gown Needs a Crownilla pilkut. 


Tämä oli tällainen mukavan nopea lakkaus ja helppo tehdä ilman kummempia välineitä - käytin tähän pelkkää dotting toolia. Eiköhän näillä taas parisen päivää pärjää!

18 kommenttia:

  1. Simppelit lakattavat ei todella tarvitse olla mitenkään tylsät, nämäkin on hyvin onnistuneet kynnet! Pinkki piristää kirkkaalla sävyllään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monestihan ne on melkeinpä niitä parhaita, kun ei käy liian paljon säätämään ja suunnittelemaan.. Kiitos!

      Poista
  2. Nätit kynnet. Tuo pinkki on kyllä upean sävyinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on sävyltään ihan hurjan kaunis ja kivasti sen sai käyttöön tällasessa lakkauksessa, vaikka se vähän huonosti peittääkin..

      Poista
  3. Pinkillä ja mustalla ei mene pieleen ;) nättiä!!

    VastaaPoista
  4. Onpa ihanat :) Musta ja pinkki toimii aina! :3

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Thanks! It really was really simple and easy to do.

      Poista
  6. Pinkki ja musta on aina hyvä yhdistelmä ja noi hopeiset pilkut kruunaavat koko homman. Nää on makeet!

    VastaaPoista
  7. Olin kyllä ihan varma, että kommentoin tänne jo, mutta ei olisi ensimmäinen kerta, kun unohdan painaa enteriä! Upea lakkaus! Musta ja pinkki ja selkeä kuvio, ei voi mennä pieleen näillä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kuulostaa jotenkin tutulta :D Kiitoksia paljon, tää taitaa olla väriyhdistelmänä aika tykätty :)

      Poista