maanantai 25. huhtikuuta 2016

Keväistä

Olen ehtinyt Color Clubin Pastel Neon -lakkoja käyttämään jo useammassa eri lakkauksessa, mutta tämän kertainen on ensimmäinen, jossa lakkasin varsinaisesti lakkasin kynteni kokoelman lakalla. 

En tiedä, milloin kynteni olisivat olleet keltaiset, sillä se nyt ei ole se itselleni kotoisin väri missään asiassa. Color Clubin Disco's Not Dead on kuitenkin sävyltään ihanan vaalea, kaunis keltainen ja uskaltauduin lakkaamaan sillä kynnet. Pastel Neon -kokoelman lakkaja on moitittu koostumuksestaan ja valitettavasti ainakin tämän kohdalla moitteet ovat täysin aiheellisia. En saanut kolmellakaan kerroksella täysin tasaista pintaa kaikille kynsille, vaan neljäs olisi ollut tarpeen. Pariin kynteen lakkasin sen neljännenkin, mutta loput saivat jäädä.



Koristeluihin idea on suoraan Instagramista, jossa olen nähnyt vastaavanlaisia kynsiä useampia. Leimasin keltaiselle pohjalle Rican Whiteoutilla ja Born Pretty Storen kirkkaalla leimasimella chevronit MoYou Londonin Fashionista 04 -laatalta. Chevronien päälle tein epämääräisiä kukkia kaikille kynsille, lakkoina Color Clubin Hot-Hot-Hot Pants ja China Glazen More To Explore. Lisäsin vielä viimeisenä vaaleanvihreitä lehtiä CC:n 'Til The Record Stops'illa, joka kyllä ei juuri erotu keltaiselta pohjalta. 


Viimeistelin kynnet kerroksella OPIn mattalakkaa, joka oli nyt ensimmäistä kertaa käytössä. Olin todella yllättynyt siitä, kuinka nopeasti tämä kuivui mattapintaiseksi. Entinen mattalakkani, Essien Matte About You, oli jo useamman vuoden vanha ja sen muuttuminen mattaiseksi tuntui kestävän pienen ikuisuuden. 

Pakko myöntää, että keltaiset kynnet eivät lopulta hirvittäneet ollenkaan niin paljon kuin pelkäsin. Ehkä se on tämä kevät, joka seikoittaa pään niin pahasti, että keltainenkin menee :D

6 kommenttia: