maanantai 18. huhtikuuta 2016

Frazzle Fixer Cuticle Oil





Sain MiNailsilta kokeiluun reilu kuukausi sitten Girly Bitsin Frazzle Fixer kynsinauhaöljyn, tuoksuna Raspberry Lemonade ja noin kuukauden käytön jälkeen on aika kirjoittaa siitä hieman kokemuksia. Tätä ennen käytössä on ollut Bliss Kissin Pure Nail oil, joka oli sopivasti lopussa ja tälle uudelle tuotteelle oli selkeä tarve. Tuote sisältää mm. jojobaöljyä, minkä on sanottu olevan erityisen tehokasta kosteuttajaa.

Taustatietona sanottakoon, että olen oikeasti todella laiska rasvaamisen suhteen - yleensä käytän kynsinauhaöljyä kynsien lakkaamisen jälkeen, ennen kynsikuvien ottoa. Kynsinauhani ja kynteni ovat luonnostaan kohtuullisen hyväkuntoiset, tosin talven kuivimpina aikoina ne ovat selkeästi huonommassa kunnossa. 

Kun aloitin Frazzle Fixerin käytön, kynnet ja kynsinauhat olivat aivan loistavassa kunnossa kolmen viikon lämpimässä olon seurauksena, joten tarvitsin tätä lähinnä ylläpitävässä mielessä. Ainakin tähän tarkoitukseen se onkin soveltunut  oikein hyvin - öljy imeytyy kynsinauhoihin kohtuullisessa ajassa ja tuote tuntuu hoitavalta.


Parisen viikkoa sitten pääsin tosin kokeilemaan tätä sitten myös ihan tehokäytössä. Luulen, että lattianpesu aine aiheutti jonkinlaisen reaktion käsissäni ja erityisesti oikean käden sormista(syy, miksi luulen syyllisen olleen pesuaine) on kuorinut nahka monin paikoin kokonaan. Frazzle Fixer on siis ollut entistä ahkerammassa käytössä edellisten parin viikon aikana - ihon lähdölle ei ole voinut mitään, mutta sentään pahinta kuivumista on pystynyt ehkäisemään edes vähän.
 


Ehkä suosikkipiirteeni tässä tuotteessa on sen ihana tuoksu! Olen aivan hullaantunut siihen. Tuoksu on levitettäessä aika voimakas, mutta tuoksu hälvenee melko nopeasti, mutta ei kokonaan. Tuoksu jää iholle sopivan mietona ja raikkaana ja pysyy yllättävän pitkään. Saatavilla on kuitenkin myös hajuton öljy, mikä varmasti on monen mieleen.

Tämä on ollut kaikeankaikkiaan hyvä, huomattavasti halvempi vaihtoehto aiemmin käyttämälleni Bliss Kissin öljylle.

Huom. Tuote saatu arviointia varten Mi Nailsilta. Pyrin kertomaan rehellisen mielipiteeni siitä omien käyttökokemuksieni perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti