perjantai 15. huhtikuuta 2016

Turquoise stone

Tällaiset "kivikynnet", paremman suomenkielisen termin puutteessa, on ollut ajatuksena tehdä jo pidemmän aikaa. Näistä on näkynyt vuosien mittaan erilaisia, toinen toistaan ihanampia versioita, ja halusin kokeilla itsekin. Ongelmana kuitenkin on ollut tarpeeksi juoksevan, veteen leviävän mustan lakan puute. Alkuviikolla ongelma kuitenkin ratkesi ratkesi Cuccion 2 am in Hollywoodin muodossa ja ajatus piti toteuttaa heti. Näin jälkikäteen kun katselin googlehaun tuloksia, totesin, että olisi tämän voinut tehdä ilman sitä mustaakin. 


Turkoosina pohjana on Kikon 387, sitä kaksi kerrosta. Turkoosin pohjan päälle töpöttelin Orlyn Halley's Cometia ja OPIn Love.Angel.Music.Babya meikkisienen riekaleella satunnaisesti kynsille. Sunnilleen kuivaneen pohjan päälle lisäsin water spotted -tekniikalla nuo riekaleet, joiden tekemiseen käytin Victoria's Secretin fragrance mistiä. 


Oli muuten päivän paras idea tehdä nämä suojaamatta kynsinauhoja mitenkään. Kuvittelin, ettei tuosta jäisi kovinkaan paljoa siivottavaa, mutta kyllä muuten jäi. Varmaan tunnin siivosin mustaa sormista ja vielä monta tuntia myöhemmin varsinkin oikean kädet kuivat sormet ovat aivan mustat.


Oikeastaan ainoa pieni moitteen sana näissä oli, että turkoosi lakka olisi voinut olla hieman eri sävyinen, kirkkaampi. Muutoin näisti tuli juuri sellaiset, kuin kuvittelin - water spotted onnistui mielestäni todella hyvin. Näillä on hyvä lähteä viikonlopun viettoon! 

22 kommenttia:

  1. No on kyllä todella onnistuneet, upeat! :) Tässä vaan jää ihailemaan noita kuvioita ja yksityiskohtia.

    VastaaPoista
  2. Kivikynnet ovat aina niiiiin ihanat ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä <3 Tekis ehkä mieli tehdä joskus vaikka harmaat vastaavat!

      Poista
  3. Aivan ihanat kynnet! Eihän tässä voi muuta kuin jäädä tuijottelemaan näitä kuvia :). Mä haluun kans tällaset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Nää on ollut nyt mooonta päivää kynsillä ja oon kyllä itsekin ollut ihan tyytyväinen..

      Poista
  4. Onpas onnistuneet! Itselläkin ollut tuollaiset jo pitkään harkinnassa, saa nähdä jaksaako joskus sotkea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo sotkeminen oli kyllä näiden haittapuoli, muuten olivat tosi helpot tehdä.. Pienellä suojaamisella tosin olis päässy jo aika paljon helpommalla.

      Poista
  5. Just meinasin tänään kokeilla samaa, mutta totesin, että en jaksa siivota. :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, lateksia vaan kynsinauhoille ja siivottavaa on jo aika paljon vähemmän. Oli ne kyllä muutenkin lopulta sen arvoiset :)

      Poista
  6. Onpa hyvin onnistuneet! :) Värimaailma on kans tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Halusin nimenomaan tehdä turkoosit kivikynnet, se on vaan värinä näissä ihan mahtava.

      Poista
  7. Kiitos tuosta tuoksuvinkistä :D Multa loppui Niisku-Neiti -suihke joku aika sitten ja en ole löytänyt uutta yhtä hyvää "riekaletta" tekevää suihketta, mut täytyykin kokeilla toi VS seuraavaksi :) Kynnet on muuten tosi kauniit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on miulla ainaki toiminut pariin kertaan ihan kivasti. Onhan se tosin aika voimakkaan tuoksuinen, mutta ei miulla sille oikein muutakaan käyttöä ole, joten ihan passeli tähän. Vähän se kai jää siihen veden pintaan, eikä lakka aina halua levitä ihan täydellisesti, mutta luulisin ongelman olevan vähän kaikkien kanssa hieman vastaava.

      Poista
  8. Nämä on ihanat! Tein itsekin aikaa sitten tällaiset kynnet myös ja nyt tekisi mieli tehdä uudelleen. Mä käytin kyllä ihan hiuslakkaa tekemään noita riekaleita =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Näistä saa pienillä muutoksilla taas ihan eri näköiset, että ihan hyvinhän sitä voi tehdä perään uudetkin! Tää on siitä tosi hyvä tekniikka, että siihen taitaa käydä, mikä vaan mitä käsillä sattuu olemaan ja minkä vaan saa toimimaan. Miulla on tuo ollu käytössä, kun suunnilleen yritän saada sitä kulutettua pois, kun en oikein sitä varsinaisessa tarkoituksessaan osaa käyttää :D

      Poista