perjantai 22. huhtikuuta 2016

Paris, Paris

Toisinaan kynsien lakkaamiseen on selkeä idea, jota alan toteuttamaan ja toisella kertaa käy niinkuin näiden kynsien kanssa. Aloitin nimittäin näiden kanssa täysin nurinkurisesti, ilman mitään ideaa tulevasta!

Keksin haluta täydellisen glitterkynnen ja lakkasin ensin pohjaksi China Glazen I'd Melt For You'ta, joka on hopeinen kromilakka. Se peittää hyvin yhdellä kerroksella ja kuivuu todella nopeasti, minkä takia se soveltui mainiosti glitterin pohjaksi. Päälle töpöttelin pari kerrosta Essien Set In Stonesia niin, että kynsi oli kokonaan glitterin peitossa. 

Olin saanut glitterit kynsille, mutta mitäs sitten? Tutkailin lakkojani läpi ja vihdoin käsiin sattui Picture Polishin Paris, jolla en ollut lakannut pitkään aikaan. Parisia on kynsillä kolme helppoa kerrosta.


Nimettömien koristeiksi valikoitui lopulta Mi Vinyls -vinyylit*. Tein koristelut vasta täysin kuivan lakkapohjan päälle, minkä ansiosta sain vinyylin painettua kynnelle ihan kunnolla joka puolelta ja minkäänlaista vinyylin alle vuotamista ei tapahtunut. Töpöttelin ensin vinyylin päälle meikkisienellä kerroksen I'd Melt For You'ta, mutta se ei Set In Stonesin vierellä näyttänyt enää yhtään hopeiselta. Seuraavana vuorossa oli Color Clubin Harp On It, jonka kanssa tilanne oli pitkälti sama. Vielä viimeisenä lisäsin sinne tänne KBShimmerin Alloy Matey!'a, joka sai kelvata. 

Etusormeen lisäsin vielä pari Mi Nailsilta saamaani ympyräglitteriä*, joista tulee hieman mieleen OPIn I Snow You Love Me:n glitterit. Näistä vain valitettavasti puuttuu se holokuvioita, joka saa aikaan ISYLM:n kolmiulotteisen vaikutelman.  



Huvittavaa, että tuo keskisormen hopeinen glitter näyttää ihan likaisen harmaalta glitterkynnen vieressä. Aiemmin hyvinkin hopeisina pitämäni lakat eivät enää näyttäneetkään niin hopeisilta. 

Pakko myöntää, että näistä tulee mieleen aika vahvasti edellinen lakkaus, jossa Paris esiintyi. Leimoja näihin ei sentään tullut, kuten jossain vaiheessa mietin, mutta muuten kynnet ovat melkeinpä toistensa kopiot. 

*Tuote saatu Mi Nailsilta

2 kommenttia:

  1. Ei nää kynnet sentään ihan toistensa kopiot ole, vaikkakin molemmat lakkaukset ovat kyllä hurjan hienoja :). Hopea sopii hienosti Parisin kaveriksi. Nimettömän glitterkynttä ihaillessa aloin miettimään että toivottavasti sulla on glitterin alla peeloff-lakkaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei niistä onneksi ihan samanlaiset tullu onneksi, vaikka jossain vaiheessa mietin mustia leimadecaleita :D Onneksi suunnitelma muuttu sentään siitä vähän. Voi olla, että äitiä olis tullut ilman peel offia, mutta oli se onneksi siellä.

      Poista