torstai 22. tammikuuta 2015

Picture Polish - Paris

Kynsille pääsi tällä kertaa Picture Polishin Paris, johon ihastuin heti ensimmäisissä näkemissäni kuvissa. Paris levisi kynsille kuin itsestään, todella helppo lakka. Peittävyys oli kahden kerroksen jälkeen kohtuullinen, mutta ei täydellinen, niinpä lisäsin vielä kolmannenkin kerroksen. Nimettömän kynnelle tuli kaksi kerrosta OPIn It's Frosty Outside. Alunperin olin ajatellut valkoista keskisormen kynnelle, mutta päädyin hieman pehmeämpään vaihtoehtoon Essien Urban Junglen muodossa, sitäkin kaksi kerrosta. 


Olin jo pidempään suunnitellut kokeilla taas stamping decalien tekoa kynsille ihasteltuani @nailsbylaurak:n upeita tekniikalla tehtyjä kynsiä. En vain meinannut löytää sopivaa kuviota tämän toteuttamiseksi. Olin jo hetken aikaa harhautua tästä ajatuksesta, kun keksin sittenkin leimata kynsille Eiffel-tornin, olihan kynsillä sentään Paris. Kynnet kuitenkin olivat aivan liian lyhyet MoYou Londonin Traveller-laatan tornille, eikä kuva muutenkaan meinannut nousta laatalta leimasimelle millään. Niinpä palasin takaisin alkuperäiseen suunnitelmaan.

Decalien kanssa sain hieman tapella, yritin saada decalin siirrettyä suoraan nihkeälle kynnelle, mutta en saanut sitä siirtymään kokonaisena. Kello alkoi lähestyä jo puolta kahta yöllä, kun jouduin jättämään kynsien tekemisen kesken ja palaamaan niihin seuraavana aamuna. Suunnitelma säilyi täysin samana, mutta tekniikka vaihtui hieman. Tein decalit suoraan leimasimelle ja levitin niiden päälle päällyslakan ja siirsin decalin siitä kynnelle sen kuivuttua. 




Vaikka toteutus ei ehkä mennytkään ihan täydellisesti, lopputulos oli kuitenkin todella mieluinen. Onnistuin näiden kanssa myös kehittämään pienimuotoisen pakkomielteen stamping decaleihin. Haluan saada ne onnistumaan(EDIT. Olipa taas huonosti ilmaistu, mutta siis sillä ensimmäisellä kokeilemallani tavalla, nämä nyt tehdythän onnistuivat ihan hyvin kyllä)! Eipä siinä taida muu auttaa kuin treenata..

20 kommenttia:

  1. Todella kauniit lakkaukset!! Leimadecali on mun mielestä myös todella onnistunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kyllähän se tosiaan onnistuikin, mutta pitäisi vielä opetella se toinenkin tapa, kun se vaikuttaa hieman yksinkertaisemmalta :)

      Poista
  2. Nämä teidän kolmen paris-kynnet sai mut kokeilemaan leimadecaleita ekan kerran. Tein ne kylläkin minigrippussin päälle. Seuraavaksi ajattelin kokeilla leimasimeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olin tehnyt aikaisemmin myös jonkun muovin päälle, siinä on se hyvä puoli, että niitä pystyy tekemään useamman kerrallaan. Ihan toimivia systeemejä kyllä kaikki, mutta ihan mielenkiinnosta pitää kokeilla vähän erilaisia :)

      Poista
  3. Voi, että kun tuo Paris on nätti. Harmi, ettei se toimi mun ihonvärin kanssa :(. Joudun vain ihastelemaan tätä teillä muilla :). Upeat leimadecalit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on <3 Mie oon itse onneksi ihan sokea näiden juttujen kanssa, etten koskaan tiedä mikä väri sopii ja mikä ei, niinpä käytän ihan huoletta kaikkia :D Kiitos!

      Poista
  4. Ihan supernätit! Paris on kaunis lakka ja deksu näyttää upeelta :)

    VastaaPoista
  5. Tosi nätit! Pistää taas miettimään, että pitäisikö näitä sittenkin ostaa :) Tosin epäilen, ettei tämäkään käy yksiin ihonvärini kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos vaan yhtään on tällaiset värit mieleen, niin voin kyllä tätä suositella :)

      Poista
  6. Oih, tosi kauniit kynnet! <3 Hyvinhän nuo decalit on onnistuneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olinpas taas kirjoittanut tuonkin tekstin ihan pieleen, näähän siis joo toki onnistuivat ihan hyvin, se toinen tapa vaan jäi hieman kaihertamaan :)

      Poista
  7. Upeat kynnet, stamping decal on mielestäni hurjan kaunis ja moitteettomasti onnistunut :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! Hetken niiden kanssa kyllä tappelinkin, varmaan neljä kertaa uusin tuon keskisormen kynnen :D

      Poista
  8. Todella ihanat kynnet! Mulla Paris odottaa edelleen vuoroaan, koska en vaan tiedä mitä keksisin sen kanssa kynsille... kai mä jotain tässä pian keksin, mutta taidan kuitenkin jättää leimadecalit toiseen kertaa, ensimmäisen kerran niitä koittaessani meinaan meni kyllä hermo ja lopputuloksena kynsille ei jäänyt mitään :D

    (Pahoittelen jos tää kommentti tulee kolmeen kertaa, mulla netti vähän temppuilee ja en oo varma lähtikö äsken yrittämäni kommentit ollenkaan vai tuleeko tää sitten triplana :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi olla, että mullakin nämä kynnet olisivat jääneet julkaisematta, jos en olis luvannut lähettää niitä Instassa eteenpäin, nyt vaan tappelin näiden kanssa niin pitkään, että onnistui.. Mie oon nyt pari kertaa näitä decaleja yrittänyt tehdä ja pari kertaa se on jo ihan hyvin onnistunutkin, mutta on se aika työlästä tuolla tavalla, kun pitää odotella kuivumista.. Mutta kyllähän niistä toisaalta kauniitakin tulee :)

      Poista
  9. Ihan täydelliset<3 Mistä laatasta tuo leima on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos nyt en ihan väärässä ole, ni se on Pueenin 79 :)

      Poista