torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 lempparit - kynsilakat

Tällä kertaa on vuorossa menneen vuoden suosikkini kynsilakkojen myötä. Viime vuoden aikana lakkakokoelmani jatkoi kasvamistaan aikamoisella tahdilla(todella pikaisella laskutoimituksella arvelisin, että tämän vuoden puolella hankittuja lakkoja on lähemmäs 80, APUA!!) ja tähän joukkoon mahtui joitakin aivan erityisiä helmiä. Erityisesti indielakkojen määrä kokoelmassani kasvoi huomattavasti.

Valitsemani lakat ovat pääasiassa vuoden 2014 aikana hankkimiani, julkaisuajalla ei tässä ollut niin väliä, vaikka suurin osa näistä onkin melko tuoreista kokoelmista. Mihinkään nimenomaiseen järjestykseen en laittanut. Olen hieman huono pullokuvien kanssa, niinpä näettä nyt näistä jokaisen kynsillä jossain muodossa.



OPI - Sorry I'm Fizzy Today. Koralliset lakat veivät menneen vuoden aikana lopullisesti sydämeni, tämä on niistä ehdoton suosikkini.


Color Club - Peace, Love & Polish. En ole neonlakkoje suurin ystävä, mutta tämä on aivan ihana ja ehti vuoden parin viimeisen kuukauden aikana jo useaan otteeseen kynsille.


Essie - Urban Jungle. Tämä vuosi oli ehdottomasti erilaisten nudelakkojen vuosi ja niitä kertyi itsellenikin useampi, joista tämä oli lopulta se oma suosikkini. Luulin sitä käyttäneeni useamminkin, mutta kuvia tästä löysin itseltäni todella huonosti. OPIn Muppets World Tour nousi yllättäväksi suosikiksi erityisesti tässä syksyn mittaan, ihana!
  
Dance Legend - Holy Diver oli ensimmäinen kokeilemani Dance Legend -merkkinen lakkani ja onhan se nyt uskomattoman kaunis. 


OPI - Love.Angel.Music.Baby.  Viime vuoden aikana käytin entistä enemmän kultaisia lakkoja ja tästä lakasta se kaikki taisi lähteä liikkeelle.


 piCture pOlish - Lagoon. Annoin piCture pOlishille pikkusormen ja se taisi viedä koko käden. Merkin kohdalla ostoslistani sen kuin kasvaa ja muutama uusi on taas jo tulossa. Lagoon oli niistä ensimmäinen ja ehdoton suosikkini edelleen.


Pipe Dream Polish - Cha-Ching. Tämäkin uusi tuttavuus indiemerkeistä, todella kaunis lakka! 



Zoya - Carter. Testuurilakat jatkoivat porskuttamistaan myös viime vuonna. Tämä jäi turhan vähälle käytölle, mutta on ehdottomasti yksi kauneimmista omistamistani tekstuureista.


OPI - You're So Vain-illa. Pakko oli lopulta ottaa listalle toinenkin nudelakka. Tämä oli niistä kaikista itselläni se ehdottomasti käytetyin, erityisesti kesällä. En vieläkään ole täysin varma tämän sopivuudesta ihonväriini, mutta silti tartun siihen kerta toisensa jälkeen.


Yllättävän hankalaa oli näiden listaaminen. Hurja määrä toinen toistaan kauniimpia lakkoja, joista moni muukin olisi ansainnut päästä tälle listalle.

14 kommenttia:

  1. Kaikki on niin herkullisen näköisiä ü vain LAMB itselläni näistä mutta huolisin kaikki. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä vaan niin paljon olis, mitä tekisi mieli hankkia..

      Poista
  2. Kaikki ovat kyllä oikein hyviä valintoja, Urban Jungle löytyy myös täältä ja mun listalle se mahtuisi myös jos sellaisen tekisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UJ on kyllä löytynyt aika monen muunkin listalta - loistava lakka!

      Poista
  3. Hyviä valintoja, monta omaa suosikkia oli mukana:) Mulla on juuri nyt Holy Diver kynsillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, mahtava nähdä mitä olet saanut Holy Diverilla aikaan! <3

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Ja niin monta ihanaa jäi listan ulkopuolelle... (:

      Poista
  5. Hyvänen aika kuinka kauniita lakkauksia! :3 ♥

    VastaaPoista
  6. Ihania lakkoja ja lakkauksia! Harmittaa kovasti, kun en Urban Junglea ostanut, kun sitä vielä pari kuukautta sitten näin yhden pullon lähikaupassa. Ehkä pitäisi tilata se jostain niin pääsisi siitä harmituksesta... Toisaalta tuo OPIn nudekin on ihan huippu! Ja aivan ihana lakkaus tuossa LAMB-kuvassa, täytyy joskus matkia ja tehdä jotain samanlaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo nudet oli ehdottomasti viime vuoden parhaimmistoa! Melkeinpä mikä vaan on loistava hankinta. Tästä vielä jäi ulkopuolella OPIn Don't Bossa Nova Me Around, joka sekin on aivan loistava tapaus! Kaikki ovat laadultaankin vielä aika hyviä, ni ei niiden kanssa voi kovin pahasti pieleen mennä :)

      Poista
  7. Mistä ostit ton pipe dream polish-lakan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ostettu Edgy Polishilta, se taitaa olla ainoa pulju joka myy niitä kansainvälisesti ja siltikin saatavuus on vähän huono..

      Poista