tiistai 27. tammikuuta 2015

Valkoisella leimaamisen vaikeus

Perjantaina oli kehitettävä kynsille jotain nopeaa ja vaivatonta ja sellaista, mikä kestäisi moitteetta viikonlopun yli. Kynsiähän olin tietenkin lakkaamassa aivan viimeisellä hetkellä ennen reissuun lähtöä. 

Käyttämättömien joukossa oli Essien Truth or Flare, jonka arvelin sopivan hyvin KBShimmerin Happily Ever Asterin alle. Truth or Flare ei peittänyt täysin kahdella kerroksella, mutta kolmannelle ei yksinkertaisesti ollut aikaa, niinpä se sai kelvata. Nimettömien ja peukaloiden kynsille pääsi Happily Ever Aster, joka on oikein suloinen glitterlakka. Harmittavasti tällaisia tulee kuitenkin käytettyä melko harvoin... 

Nyt sitten otsikon asiaan. Ei nimittäin taas mennyt leimaamisen kanssa ihan niin kuin Strömssössä. Yritin leimata ensin Rican Whiteoutilla, jota kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ja siitähän ei tullut yhtään mitään. Se sentään pitää lukea positiiviseksi piirteeksi, että kerrankin aloitin oikeasta kädestä testaamisen, enkä kuvauskädestä. Vaihdoin suosiolla toisen käden kohdalla leimauslakaksi toisen lakan, Pueenin valkoisen. Tällä jälki oli kyllä parempaa, mutta ei ollenkaan niin peittävää, yhtä valkoista kuin Ricalla ja leimat jäivät ikävän reikäisiksi. Valkoisella leimasimella leimatessa kun on hieman vaikeaa yrittää nähdä, miten leima nousi laatalta. Tilasin muutama viikko sitten kokeiluun Creative Shopin leimasimen, jospa se vähän helpottaisi tätä ongelmaa. Ja leimathan ovat tosiaan Pueenin 76.


Näillä nyt kuitenkin mentiin viikonloppu, vaikka meinasikin olla hieman hankalaa lakkausvaiheessa. Nyt kuitenkin ajattelin siirtyä lakkauspöydän ääreen ja kehittää tilalle jotain uutta, enkä kyllä varmasti leimaa valkoisella! 

11 kommenttia:

  1. Leimaaminen nyt vaan joskus riippuu auringonpikuista ja kuun vaiheesta ja milloin mistäkin :) Joinain päivinä ei vaan onnistu mikään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä se kyllä on, joskus sitä melkein erehtyy luulemaan, että se alkaa onnistumaan, mutta siitä onkin sitten yleensä aika karu paluu todellisuuteen!

      Poista
  2. Oi että miten kaunis lopputulos!

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniithan nää on, eikä tässä edes haittaa hieman haaleampi leimausjälki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi tajusin vaihtaa edes tuon leimauslakan, niin ei mennyt ihan penkin alle sentään.

      Poista
  4. tosi nätit, tuollaiset haaleammat leimat sopii todella hyvin <3 ihana myös tuo KBShimmer :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ehkä se lopulta sitten oli ihan vaan positiivinenkin asia, olis vaan kiva omistaa hyvin toimiva valkoinen leimauslakka, ettei aina tarttis tapella..

      Poista