lauantai 3. tammikuuta 2015

It's Razz-ical

KBShimmerin It's Razz-ical oli ehtinyt odottaa vuoroaan laatikossa järkyttävän pitkään, vaikka se on oikeun kaunis lakka kaiken kaikkiaan. Blogiin asti se ei olekaan tainnut päätyä vielä ollenkaan.

It's Razz-icalin kanssa piti keksiä jotain ja tähän tehtävään valikoitui OPIn Suzi Has a Swede Tooth, joka sopi Razz-icalin kanssa värinsä puolesta loistavasti. Nimetöntä ja keskisormea lukuunottamatta lakkasin Suzin päälle pari kerrosta Razz-icalia, mikä oli riittävästi luomaan peittävä, tasainen ja syvän värinen pinta. 


Keskimmäisille kynsille leimasin China Glazen Hyper Hautella kuviot MoYou Londonin Suki 05 -laatalta kuviot. Jossain ihanassa mielenhäiriössä onnistuin leimaamaan kuvion toiseen kynteen väärin päin(ei sillä että olisin oikeastaan tiennyt, miten päin kuvio kuuluisi :D), joten ne nyt ovat toisinpäin, mutta se nyt ei edes varsinaisesti haitannut, sillä kynnet olivat muuten ihan hyvät.

Pinkki toimii kyllä aina, nämä olivat taas sitä osastoa, joka on itselleni kotoisaa! Hämmästyn muutenkin käytönnössä joka kerta, kun näen kauniilta Hyper Haute näyttää leimattuna. Toimiiko teidän silmään?

16 kommenttia:

  1. Todella kauniit, värit on ihanat. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jotenkin noi toimi kivasti yhteenkin! :)

      Poista
  2. Toimii erittäin hyvin! <3 Pitääpäs itsekin kaivaa Hyper Hautea vähän lähemmäs lakkapöytää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :):) Sitä on noin muuten tullu käytettyä vähän huonommin, mutta leimoissa on tosi toimiva ja väri aivan ihana..

      Poista
  3. Oijoih, tosi kauniit kynnet! Niin herkullisen pinkit <3

    VastaaPoista
  4. Todella kauniit kynnet :) itsellänikin Razz-ical odottaa vuoroaan käyttämättömissä, pitääkin saada se pian sieltä pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin tuo Razz-ical oli tällä kertaa kauniimpi kuin viime käyttökerralla, väri toimi paljon paremmin :)

      Poista
  5. Razz-icalia on tullut viime aikoina vilkuiltua netistä vähän sillä silmällä että kiinnostaa...leimathan on just niin kuin pitikin, toinen toisin päin, selkeesti suunniteltu juttu! ;)

    VastaaPoista
  6. Jop, siis aivan tarkoituksellinen juttu! :D

    VastaaPoista