lauantai 24. tammikuuta 2015

Powder Perfect tuplana

Mi Nailsille tulleet Powder Perfectit menivät niin nopeasti, etten oikeastaan ehtinyt reagoimaan asiaan mitenkään. Tässä lakkauksessa nähtävistä lakoista Isolden ehdin saamaan itselleni, mutta Flowerbomb 2.0 meni ohi. Kuulin kuitenkin, että sen tekeminen on lopetettu ja iski hätä saada lakka hankittua. Samalla kun tilailin Color4Nailsin alesta muutaman lakan, laitoin samassa tilauksessa Flowerbombin tulemaan. Kiekolla niitä katselin vierekkän ja totesin niiden sopivan niin hyvin yhteen, että päätin yhdistää ne samaan lakkaukseen.

Isolde vaati ehdottomasti kolme kerrosta peittääkseen, mutta mitään moitittavaa sen koostumuksessa ei ollut, helppoa ja todella erikoinen lakka. Pakko myöntää, että en ole varma oliko erikoisuus tässä hyvä vai huono asia, mielipiteen muodostaminen tämän lakan osalta on vielä pahasti kesken. Cremelakan seassa on ihmeellistä glitteriä, joka kuultaa lakkapohjan läpi tummempina pisteinä, hieman outo tapaus. Flowerbomb 2.0:n lakkasin Isolden päälle ja yksi reiluhko kerros oli tässä tarkoituksessa oikein sopiva. 



Flowerbombin glitterit toivat mieleen China Glazen Joyn väriltään, joten se oli helppo valinta leimauslakaksi. Isolden päälle nopeasti kuviot Isolden päälle MoYou Londonin Pro 06 -laatasta ja mitään sen kummempia ei tarvittu. 


Näin tarkemmin ajateltuna näistä tuli hieman mieleen Emman kynnet, joissa Flowerbomb 2.0 esiintyy. 

10 kommenttia:

  1. Powder Perfectit on mullakin menneet jotenkin ohi, siis ei tiedon puutteesta vaan vaikka olen pullojakin hiplaillut ja nähnyt ihan älyttömän kauniita lakkauksia niin en ole oikein päässyt juoneen mukaan. Ehkä pitää vaan hommata yksi, tai kaksi ja todeta itse. Tosi kauniit nämäkin ovat ja Joy sopii leimana ihan älyttömän hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olin näitä jo aikaisemminkin katsellut, mutta en vain osannut päättää, mitkä oikeasti haluaisin hankkia. Nyt kun näitä pääsi testaamaan, sai ihan erilaisen käsityksen näistä lakoista. Ja toisaalta ehkä se on hyvä vaan, ettei nyt ihan kaikki lakkoja ole hankkimassa heti! Kiitos :)

      Poista
  2. Oikein kauniit kynnet! <3 Tuo Flowerbomb näyttää ihanalta :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan hempeet ja tyttömäiset kynnet, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan kiva oli vaihteeksi vähän hempeämmät kynnet :)

      Poista
  4. IHanan hempeä ja kaunis lakkaus... <3

    VastaaPoista