lauantai 10. tammikuuta 2015

KBShimmer She Twerks Out

Tällä hetkellä kokeilemattomia lakkoja on sellainen määrä, että alan olla hieman pulassa niiden kanssa. Eipä siinä muu auttanut kuin ottaa ensimmäinen ja alkaa sutia kynsille. Kynnet kokivat taas pienoisen lyhennyksen reissussa, kun ne jäivät hieman hunningolle ilman lakkaa. Toisaalta lyhennys teki ihan hyvääksi, vaikka ei se siltä oikein sillä hetkellä tuntunut.

KBShimmerin She Twerks Out oli pullossa ja tikulla niin houkuttelevan näköinen, että se oli saatava heti ensimmäisenä kynsille. Lyhyillä kynsillä She Twerks Out peitti loistavasti kahdella kerroksella. Lakkapohjassa on melkoisesti glitteriä eri väreissä, mutta siitäkin huolimatta lakka levittyi oikein nätisti. 


Lakka pääsi kunnolla oikeuksiinsa vasta päällyslakan lisäämisen jälkeen, mutta yläpuolella kuva siitä kahdella kerroksella ilman päällyslakkaa, kuten se taitaa alunperin olla tarkoitettu.

She Twerks Out oli sellaisenaankin todella upea kynsillä, mutta jotenkin yksinkertaisesti se piti kuitenkin koristella. Koristelin lopulta vain nimettömät ja peukalot leimaamalla niihin Pueenin SE04B-laatasta kuivot. 



She Twerks Out on kyllä todella kaunis, suorastaan täydellisen värinen lakka!

34 kommenttia:

  1. Oi että on upea! Kuola vaan valuu...

    VastaaPoista
  2. Lakka on upea ja leima sopii siihen täydellisesti!<3

    VastaaPoista
  3. Mulle tuli heti mieleen merenneidot! Kaunis lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä nyt kuin sanoit, niin tämähän on ihan täysin merenneitolakka. Tän ympärille sais kivasti muutenkin tehtyä jonkun meriaiheisen lakkauksen.

      Poista
  4. Ooh mikä lakka! <3 Leima kyllä sopii kuin nakutettu näihin!

    VastaaPoista
  5. Mäkin pohdin tämän lakan ostoa monen monta kertaa kun se ilmestyi. Jätin kuitenkin hankkimatta, mutta onhan se upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla se oli kanssa keikkunu tuolla listalla vaikka miten pitkään, mutta en vaan ollut saanut sitä hankittua ennen tätä.. Mutta onhan se nyt lopulta vaan todella kaunis!

      Poista
  6. Mä oon kanssa rakastunut tähän lakkaan... Ja toi leima on just täydellinen koristelu, jotain pientä, mutta ei sellaista, joka veisi lakalta huomiota :)

    Mä oon muuten huomannut, että vaikka rakastankin tekstuurilakkoja noin niin kuin yleensä, KBShimmerin nämä hullut glitter-tekstuurit on vaan ehdottomasti parempia päällyslakan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää vaan sopii niin täydellisesti omiin värimieltymyksiini <3 Mulla on vähän kyllä sama näiden kanssa, yleensä en edes harkitsisi päällyslakan lisäämistä tekstuurin päälle, mutta tähän se jotenkin vaan kuului. Se kimallus pääsi oikeuksiinsa vasta päällyslakan lisäämisen jälkeen.

      Poista
  7. Onpa upeat! Pinta näyttää kyllä aika tekstuuriselta, reippaasti glitteriä tosiaan :D Ja tuo leima on ihan mieletön, sopii todella hyvin näihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo oli kyllä koko lakka yhtä glitteriä, ei voi siis mennä kovin pahasti pieleen :D

      Poista
  8. Ooh mikä lakka! <3 Todella upea <3

    VastaaPoista
  9. Olen miettinyt tuon lakan ostoa mutta vielä jäänyt hankkimatta jostain syystä. On se vaan upea ja tuo leimauskuvio sopii aivan täydellisesti tuohon, lakka jää silti ihanasti näkyviin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun tulee aika harvoin tehtyä Harlowlle tilausta, ni senkin takia tämä jäi aikaisemmin hankkimatta, mutta vielähän niitä sieltä saa. Varmasti pääsee ensi kesänä kovalle käytölle! Kiitos Xalla <3

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Väri on kyllä käytännössä aika täydellinen :)

      Poista
  11. Wau mikä lakka ! Vähän jäi postauksessa häiritsemään kun kolme peräkkäistä jaksotusta alkaa "oli sellaisenaankin" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no niin näköjään oli! Mutta minäpä vähän muokkasin sitä, ettei tarvitse kenenkään häiriintyä :)

      Poista
  12. Waude, ihana väri eikä kynsien lyheneminen ainakaan ulkonäköä haitannut, vielä jäi hyvin pituutta. Leima sopii taydelliseti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se tosiaan kovasti häirinnyt, vaikka katketessaan vähän kirpaisikin. Ehkä se oli vaan hyvä, että kerrankin tuli lyhennettyä ihan ajoissa. Kiitos!

      Poista
  13. Oi vau! Mulla on lojunut tää kokeilemattomissa vaikka kuinka kauan, kun en ole keksinyt mihin sen yhdistäisin tai miten koristelisin sen. Näemmä musta leimaus toimii tosi hyvin joten saatan lainata ideaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma :) Sehän näiden ongelma vähän taitaa olla, mutta tämä oli kyllä värinä niin kaunis ilman mitään lisiä, että voisin sitä käyttää yksinkin! Eipä tuo kovin originaali idea tainnut olla kuitenkaan :D

      Poista
  14. Jestas kuinka kaunis lakka! ♥ Ja mikä parasta - se on tulossa mulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lucky you! Tuskin maltan odottaa, että näen sen sunkin kynsillä :)

      Poista
    2. Paitsi että nyt kävi niin nolosti että mä muistelin että olisin tilannut tämän kaunokaisen mutta tilasinkin sen tummemman sisaren - Too Cold To Holdin! :D Mutta on sekin kaunis, ai että. ♥

      Poista
    3. No kaunis sekin, ehkä saatoin nyt tämän lakan myötä alkaa havittelemaan noita muitakin KBShimmerin vastaavalla koostumuksella olevia lakkoja, varsinkin tuo Too Cold To Hold näyttää aika herkulta..APUA!

      Poista