torstai 15. tammikuuta 2015

Faded Jeans ja eripari kynnet

Powder Perfect oli itselleni melko vieras merkki. Olin siitä toki kuullut ja ihastellua merkin lakkoja blogeissa ja Instagramissa, mutta omakohtaista kokemusta ei merkin lakoista ollut. Mi Nailsin ottaessa merkin myyntiin sain pari Powder Perfectia kokeiluun ja ensimmäisenä niistä kynsille pääsi Faded Jeans -niminen harmaapohjainen lakka, jossa on seassa ainakin turkoosia, hopeista ja violettia glitteriä, joka tekee lakasta todella mielenkiintoisen.

Faded Jeans yllätti koostumuksellaan positiivisesti. Jostain syystä ajattelen sen olevan huonommin peittävää, mutta kaksi helppoa kerrosta riitti mainiosta. Lakkauskokemus oli muutenkin todella vaivaton, eikä siistittävää juuri jäänyt. 


Tarkoituksenani oli alunperin leimata kynsille Konadin m54-laatasta pienet kukkakuviot China Glazen Joylla ja Adorella, mutta eihän siitä mitään tullut. Jostain syystä en pääse ollenkaan Konadin laattojen kanssa yhteisymmärrykseen, vaikka käyttäisin mitä leimasinta. En vain yksinkertaisesti saa niitä nousemaan kunnolla laatalta. Jokin varasuunnitelma oli siis kehitettävä ja jossain piirtelin jonkinlaiset ruusukuviot kynsille. Pienen sähläyksen seurauksena Adore vaihtui matkalla Techno Tealiksi, mikä ei toiminut tuossa "maalaamisessa" yhtä hyvin kuin Joy. 

En ollut vasemman käden kynsiin kovinkaan tyytyväinen ja totesin, ettei todellakaan onnistuisi tekemään samanlaisia oikeaan käteen, niinpä siitä tulikin sitten aivan erilainen. Techno Teal vaihtui takaisin Adoreen ja sivellin dotting tooliin ja pilkuttelin kynsien kärjet liukuvasti. 

Faded Jeans on tällä hetkellä Mi Nailsilta loppuunmyyty, mutta joitain Powder Perfect -lakkoja on vielä saatavilla, jos merkki kiinnostaa. Jos jokin loppuumyyty lakka kuitenkin kiinnostaa, kannattaa klikata sieltä tuo 'haluan ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa'. Tuotteita pyritään tilaamaan lisää näiden klikkausten perusteella.

4 kommenttia:

  1. Koristukset, molemmat, passaa kyllä hyvin tohon harmaseen lakkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli se onnistunut osuus sentään näissä kynsissä :D

      Poista
  2. No herramunjee, miten hyvät ruusut oot onnistunut tekemään ja pilkutukset näyttää myös hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos paljon! Osa noista ruusuista onnistukin ihan kivasti, mutta tuo toinen lakka ei valitettavasti toiminut ihan niin hyvin..

      Poista