torstai 8. tammikuuta 2015

Dance Legend - Velvet 641

Mi Nails -ostosten kanssa samassa paketissa tuli myös muutama uutuustuote testiin. Dance Legend ennakkotilausten aikaan katselin Velvet-sarjan lakkoja suurella mielenkiinnolla ja valitsinkin tämän numeron 641 kokeiluun lopulta. Näin jälkikäteen hieman harmittaa, etten tilannut näistä paria muutakin itselleni.

Saadessani paketin käsiini hämmästyin toden teolla, sillä tämä 641 näytti aivan eri sävyiseltä kuin oli kuvitellut. Tästä hölmistyneenä sillä oli lakattava siltä istumalta kynnet. Lakka oli laadultaan aivan moitteeton ja peitti jo lähestulkoon yhdellä kerroksella, mutta toinen oli silti tarpeen. Lakka levittyi todella helposti, eikä kuivunut liian nopeasti niin kuin jotkut mattalakat tekevät ja näin lakan levittämiseen oli riittävästi aikaa. Heti ensimmäinen ajatus tämän kynsille saatuani oli, että sitä pitäisi kokeilla myös leimaamiseen. Kynsillä, varsinkin päivänvalossa, värikin alkoi näyttää jo enemmän siltä, mitä olin kuvitellut, vaikka vieläkin se on punaisempi kuin olin kuvitellut.


Lakkasin kynsistä pari hopeisiksi ja lähdin niiden pohjalta kehittämään koristeluja kynsille. Päässä löi jotenkin täysin tyhjää, niinpä lisäilin kynsille vähän kaikkea mitä mieleen tuli.. Keskisormen kynnellä on kaksi kerrosta OPIn It's Frosty Outsidea ja pikkurillissä muistaakseni kerros China Glazen I'd Melt For You'ta. Leimasin ensin keskisormea lukuunottamatta kaikille kynsille kuviot MoYou Londonin Bridal 07-laatasta kuviot hopea päälle DaLella ja DaLen päälle I'd Melt For Youlla. 


Tuntui kuitenkin siltä, että kynsillä oli liikaa kaikkea, joten etusormen ja peukalon leimat saivat lähteä. Oikeastaan taisin tehdä vain niin, että lakkasin kerroksen Velvet 641:a niiden päälle, eikä enempää tarvittu. 


Nämä jälkimmäiset toimivat sitten lopulta ehdottomasti paremmin, kynsillä oli sopivasti kaikkea ja 641:kin jäi paremmin näkyviin kun kaikkia kynsiä ei ollut peitetty leimoilla. Se oli muutenkin todella positiivinen yllättys, eikä vähiten sen takia, että se leimasi todella hyvin. Jos kokoelman muutkin lakat ovat yhtä loistavia, saatanpa hankkia niitäkin pari lisää jossain vaiheessa!

10 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, mullakin kävi mun viimeisen DaLe:n lakan kanssa niin että kuvittelin sen aivan eri väriseksi kuin se olikaan, opimme kuitenkin matkan varrella pitämään toisistamme. Mulle käy myös noin että välillä menee överiksi ja pitää palata takasin, nämä on kyllä hienot ja lakka on kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tääkin tosi kaunis, ei tuo väri niin haitnnu, mutta olipahan vaan vähän yllättävä löytää ihan erivärinen lakka paketista kuin olin ajatellu.. Kiitos :)

      Poista
  2. Toi Velvet-sarja on kyllä herkkuja täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Kummasti kehitin niihinkin jo tässä pienen pakkomielteen :D

      Poista
  3. Todella kaunis lakka ja kauniit lakkaukset muutenkin ^.^

    VastaaPoista
  4. Oo, upean värinen! Miten multa onkin mennyt ohi koko Velvet-sarja, täytyypä heti tutustua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä oli jotenkin tosi huonosti mitään tietoja saatavilla koko kokoelmasta, vaikka siinä näyttää olevan tosi upeita lakkoja enemmänkin!

      Poista