tiistai 20. tammikuuta 2015

Powder Perfect Griffon

Toinen Mi Nailsilta kokeiluun saamistani Powder Perfect -lakoista oli upean moniulotteinen violetti Griffon. Olen sitä kynsilläni nyt reilun päivän tuijotellut, enkä vieläkään oikein tiedä, mitä kaikkea lakasta oikeastaan löytyykään. Pohjaväriltään Griffon on violetti, joka taittaa punaiseen tai ehkä jopa ruskeaan jonkin verran. Siinä on mukana holoa ja voimakas sinertävä/vihertävä shimmer. Se mikä lakasta kuitenkin tekee erityisen, on seassa olevat suuremmat flakiehippuset. 

Kahden kokeilemani Powder Perfectin perusteella merkin lakat ovat todella hyvä laatuisia, sillä myös Griffon levittyy kynsille todella hyvin ja on koostumukseltaan juuri sopivan paksuista. Kaksi kerrosta peitti omat kynteni helposti, peittävyys oli melko hyvä jo yhden kerroksen jälkeen. Lakassa olevat lastut jäivät yhdessä kynnessä hiemän töröttämään, mutta sekään ei ollut ongelma, jota päällyslakka ei olisi korjannut. Ja väriltään Griffon on todella kiehtova katseenvangitsija. 



Viime vuotta käsittelevän koontipostauksen kommenteissa Heidi toivoi näkevänsä kynsilläni pitkästä aikaa one stroke -maalauksia, mikä oli itsellänikin ollut monesti mielessä. Erityisesti kesäaikaan maalailin enemmänkin kynsilleni, mutta aina talven tullen se meinaa valitettavasti jäädä. Maalaustaitoni rajoittuvat pitkälti one stroke -kukkiin, niinpä kukkia kynsille tuli nytkin. Valkoisella ja pinkillä Oumaxin akryylimaalilla väkersin kaikille kynsille kukkaset. Maalaaminenkin onnistui yllättävän hyvin melkoisen pitkästä tauosta huolimatta. Viimeistelin kynnet valkoisille pilkuilla.


Griffon osoittautui todella ärsyttäväksi kuvattavaksi - kaikista yrityksistä huolimatta en saanut siitä yhtäkään kuvaa, jossa se olisi näyttänyt väriltään oikealta ja kuvanmuokkaustaitoni ovat täysin olemattomat. Lakka yksinkertaisesti halusi näyttää jokaisessa kuvassa aivan liian violetilta. Noh, aina ei näköjään voi onnistua, mutta onneksi kynnet sentään olivat mieleiset!

10 kommenttia:

  1. Mä huomasin juuri saman, Griffon on huono kuvattava! Siitä ei koskaan saanut oikeanlaista kuvaa vaan se pitää nähdä livenä. :D Mä oon niin kade sun kukkasille, en ikinä saisi samanlaisia aikaiseksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kattelinkin noita sun kuvia ja vähän lohdutti, ettei se muillakaan niin helppoa ole. Sulla se väri sentään lopullisissa kuvissa oli hyvä, mie en vaan päässy tän ongelmani yli ollenkaan! Kiitos <3

      Poista
  2. Sää osaat tehä niin kauniita kukkia!

    VastaaPoista
  3. Upeat kynnet! Voi hitsi kun osaisi itsekin maalailla kynsille edes kukkasia, mutta kun ei niin ei. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kukista on ihan hyvä aloitella, mutta aina välillä sitä toivois, että saisi jotain muutakin aikaiseksi.. Pitäis vaan vissiinkin jaksaa treenata taas..

      Poista
  4. Vautsi, upeat kynnet! Osaat kyllä tajuttoman hyvin tehdä noita one strokeja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yllättävän hyvin ne onnistuu, varsinkin siihen nähden, että en omaa minkäänlaisia taiteellisia lahjoja :D

      Poista